اجرای قطعی طرح استحقاق سنجی بیمه سلامت از اول تیرماه/رسیدن به عدالت در سلامت با توزیع عادلانه خدمات
اجرای قطعی طرح استحقاق سنجی بیمه سلامت از اول تیرماه/رسیدن به عدالت در سلامت با توزیع عادلانه خدمات
سکان نیوز:دکتر رسول ظفرمند در نشست شورای اطلاع رسانی اداره کل بیمه سلامت استان مازندران ضمن تشریح برنامه ها و سیاست های این سازمان در سال جاری به اجرای طرح استحقاق سنجی در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت توسعه الکترونیکی خدمات بیمه ای و مراجعات بیش از چهار میلیون بار بیمه شدگان سلامت در بخش سرپایی، لزوم اجرای این طرح بیشتر احساس می شود.

به گزارش سکان نیوز/  مدیر کل بیمه سلامت استان مازندران،دکتر رسول ظفرمند در نشست شورای اطلاع رسانی اداره کل بیمه سلامت استان مازندران ضمن تشریح برنامه ها و سیاست های این سازمان در سال جاری به اجرای طرح استحقاق سنجی در استان اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت توسعه الکترونیکی خدمات بیمه ای و مراجعات بیش از چهار میلیون بار بیمه شدگان سلامت در بخش سرپایی، لزوم اجرای این طرح بیشتر احساس می شود.

  مدیر کل بیمه سلامت استان مازندران با بیان اینکه بیمار در این طرح با ارائه کدملی از خدمات بیمه ای بهره مند می شود، افزود: تلاش داریم این طرح در بخش های سرپایی مانند داروخانه ها، مراکز فیزیوتراپی، تصویربرداری و همه موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت اجرایی شود.

 وی با بیان اینکه در طرح استحاق سنجی به دنبال حذف دفترچه بیمه هستیم،  بیان کرد: بیمه شده با مراجعه به مطب و موسسات طرف قرارداد با ارائه کدملی و دریافت کد رهگیری می تواند از خدمات بیمه ای استفاده کند و در صورت داشتن استحقاق می تواند از مزایای آن استفاده کند.

 ظفرمند با بیان اینکه با اجرای این طرح تلاش داریم مردم کمتر دچار سردرگمی و آسیب شوند، گفت: در بحث شیوع کرونا اگر سیستم های درمانی الکترونیکی و پایدار برقرار بود بسیاری از مراجعات مردم برای دریافت خدمات بیمه ای به حداقل می رسید.

 وی مهترین مزیت اجرای طرح استحقاق سنجی را  کمک به مردم دانست و افزود: با تکمیل طرح های نوین سلامت، به تصمیم گیران برای برنامه ریزی بهداشتی و درمانی کمک خواهد شد.

 ظفرمند با بیان اینکه استحقاق سنجی بیمه ای در بخش سرپایی برای دریافت خدمات سرپایی حدود 2 ماه به صورت داوطلبانه در حال اجراست، گفت: این طرح از اول تیرماه در سراسر استان فراگیر می شود.

 وی با بیان اینکه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک را در ادامه کار پیگیریم، خاطرنشان شد: سرعت، دقت و شفافیت دیگر مزایای اجرای طرح های الکترونیک است.

 ظفرمند به نام نویسی حدود ۳۰ هزار نفر مازندرانی در آزمون وسع اشاره کرد و افزود: تاکنون وضعیت درآمدی ۲۵ هزار نفر نیز مشخص و اطلاع رسانی شده است.

 وی با بیان اینکه حدود ۱۵هزار نفر از متقاضیان پس از دریافت پیامک برای دریافت دفترچه‌ها مراجعه کردند، یادآور شد: مردم استان تاپایان 31اردیبهشت ماه جاری برای نام نویسی در این طرح مهلت دارند.

 ظفرمند با بیان اینکه با اجرای طرح های نوین در حوزه بیمه به دنبال کاهش هزینه ها نیستیم بلکه منطقی سازی هزینه ها مورد توجه است، گفت:تلاش داریم با توزیع عادلانه خدمات بیمه ای، به عدالت در سلامت برسیم.

 وی از تست غربالگری کارکنان بیمه سلامت استان مازندران با هدف جلوگیری از شیوع کرونا خبر داد واضافه کرد: همچنین برای حفظ سلامت کارکنان این مجموعه، تمهیدات لازم برای مقابله با ویروس کرونا شامل تأمین و توزیع لوازم بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده دست و سطوح و ایجاد شرایط دورکاری و اعطای مرخصی برای تعدادی از همکاران صورت گرفت.

ظفرمند به فعالیت  پزشکان شاغل در بیمه سلامت مازندران در سامانه 1666 اشاره کرد و گفت:این پزشکان برای کاهش مراجعات مردم به مراکز درمانی و بیمارستان ها و ایجاد آرامش روانی در بین اقشار مختلف جامعه بعضا در شیفت های کاری به صورت تلفنی پاسخگوی مردم کشور بودند.

  • نویسنده : 1161