بندر امیر آباد به عنوان دروازه صادراتی کشور باید در توسعه توان صادراتی دیده شود
بندر امیر آباد به عنوان دروازه صادراتی کشور باید در توسعه توان صادراتی دیده شود
سکان نیوز؛ عضو مجمع نمایندگان مازندران گفت؛ بندر امیر آباد به عنوان دروازه صادراتی کشور در اجرای توافق نامه اوراسیا شناخته شد که این مهم باید در توسعه توان صادراتی کشور لحاظ شود.

علی کریمی فیروزجایی در گفتگویی خواستار برنامه ریز ی برای صادرات محصولات کشاورزی مازندران به کشورهای حوزه دریای خزز شد و گفت: بازار جمعیت ۵۰۰ میلیونی حوزه خزر فرصت مهمی برای کالاهای ایرانی است.

عضو مجمع نمایندگان مازندران با اشاره به توانمندیهای بندر ویژه اقتصادی امیرآباد بهشهر افزود: این بندر باید با توسعه امکانات به مرکز صادرات تولیدات زراعی و باغی مازندران به حوزه خزر تبدیل شود.

نماینده بابل در این ارتباط یادآور شد: بندر امیر آباد به عنوان دروازه صادراتی کشور در اجرای توافق نامه اوراسیا شناخته شد که این مهم باید در توسعه توان صادراتی کشور لحاظ شود.

کریمی فیروزجایی با اشاره به جایگاه ممتاز مازندران در تولید سالانه ۷و نیم میلیون تن انواع فرآورده‌های کشاورزی خواستار استفاده بهینه از این ظرفیت در کانال‌های صادراتی کشور شد.

نماینده بابل در مجلس خاطر نشان کرد: توسعه صادرات مازاد تولیدات زراعی وباغی نیازمند بستر سازی برای ایجاد پایانه و تقویت صنایع جانبی ازجمله بسته بندی و حمل ونقل است.

کریمی فیروزجایی گفت: برای شناخت مزیت‌های صادراتی مازندران ونیز رفع تنگناهای صادرات کالا به بازارهای هدف تشکیل کارگروه‌های ویژه با مشارکت بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی ضرورت دارد.

این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: تولید صادرات محور در کشور نیازمند عزم ملی دولت و همپایی بخش خصوصی است.

کریمی فیروزجایی با اشاره به مشکلات صادرکنندگان بویژه در زمینه تأمین نقدینگی و استحصال ارز حاصل از صادرات گفت: وزارتخانه‌های صمت و جهاد کشاورزی باید با کمک بانک مرکزی و سیستم بانکی نظام نامه واحدی را در زمینه چگونگی صادرات و مشکلات ارزی تدوین و اجرایی کنند.