استاندار مازندران؛ دیدار با خانواده ایثارگران نباید فراموش شود
استاندار مازندران؛ دیدار با خانواده ایثارگران نباید فراموش شود
سکان نیوز؛ احمدحسین زادگان با بیان اینکه خانواده های شهدا و ایثارگران انسانهای شریف و با کرامت هستند گفت: دیدار از ایثارگران نباید فراموش شود.

به گزارش ایثار واحد مازندران، جلسه اختصاصی آقای مظلومی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با حسین زادگان استاندار مازندران پنج شنبه دوم مرداد ماه در محل استانداری مازندران برگزار گردید.
حسین زادگان استاندار مازندران با بیان اینکه خانواده های معظم شهدا و ایثارگران حق ویژه ای بر گردن همه ما دارند گفت: خانواده های گرانقدر شهدا به خاطر از دست دادن عزیزترین فرزندان و جانبازان سرافراز با به خطر انداختن سلامت خویش، نظام و انقلاب ما را بیمه کردند.
وی افزود: حق شناسی در قبال این همه ایثارگری در زبان نمی گنجد و زبان در مقابل آن همه رشادت و از خودگذشتگی آنان قاصر است. چرا که حق ایثارگران بیشتر از آن چیزی است که ما برای این عزیزان انجام می دهیم.
حسین زادگان با بیان اینکه خانواده های شهدا و ایثارگران انسانهای شریف و با کرامت هستند گفت: دیدار از ایثارگران نباید فراموش شود همین که به آنان توجه شود و احساس کنند که ما به فکر آنان بوده و آنها را فراموش نمی کنیم و پیگیر مشکلات شان هستیم یک نعمت و توفیق بزرگ برای همه مسئولین است.
نماینده عالی دولت در استان با تأکید بر اینکه شیوع ویروس کرونا نباید بهانه ای شود که ما از دیدار با ایثارگران غافل شویم اظهار داشت: هر مدیری از دستگاههای اجرایی که به شهرستانها سفر می کند وظیفه دارد باید با هماهنگی بنیاد و رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از خانواده های شهدا و ایثارگران سرکشی نموده و ضمن دیدار با آنان به مشکلات آنان نیز رسیدگی کند.
استاندار مازندران گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران جدول زمانبندی دیدار با ایثارگران را تنظیم و فراهم نمایدتا دیدار با خانواده های معزز شهدا و ایثارگران از سوی مسئولین پر رنگ تر شود.
حسین زادگان به تکریم و تجلیل از خانواده های معظم شهدای مدافع حرم اشاره کرد و گفت: دیدار با خانواده های عزیز شهدای مدافع حرم مازندران نیز باید در اولویت قرار گیرد و مسئولین دستگاهها نیز برای انجام این دیدارها به صورت هفتگی برای خود برنامه ریزی کنند.
حسین زادگان در خصوص معضل اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر گفت: بنیاد با هماهنگی امور اقتصادی استانداری ( طرح در کار گروه اشتغال)، بخش های خصوصی را ملزم کند تا بخشی از سهمیه جذب خود را نسبت به این عزیزان اختصاص دهند و یا از طریق تسهیلات بانکی مشکل اشتغال آنان را برطرف نمایند.
استاندار مازندران خدمات درمانی دولت به افراد تحت پوشش بنیاد شهید را کم سابقه توصیف کرد و گفت: برای برطرف شدن برخی مشکلات آسایشگاه جانبازان تعهداتی داده شده که دستگاه‌های مسئول هر چه سریعتر باید نسبت به اجرای این تعهدات اقدام کنند و در صورت عدم اقدام از سوی دستگاههای ذیربط مراتب به اینجانب اعلام گردد.
حسین زادگان رشد ساماندهی گلزار شهدا در چند سال گذشته را از اقدامات مثبت و خوب بنیاد توصیف کرد و گفت: در جهت بهسازی قبور مطهر شهدا دستگاهها باید مشارکت قابل ملاحظه ای داشته باشند.
وی در پایان این جلسه از مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران و مجموعه همکاران وی در ستاد استان و شهرستانها به جهت ارائه خدمات به خانواده های معزز شهدا، جانبازان و آزادگان قدردانی کرد.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران ضمن تبیین شیوه های خدمت رسانی به جامعه ایثارگری استان، به ارائه اقدامات و برنامه های این بنیاد در رابطه با رفع مشکلات خانواده های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان در حوزه های مختلف خدمت رسانی پرداخت.
مظلومی به پرداخت هزینه های درمانی ایثارگران از زمان تحویل به دفاتر پیشخوان دولت در سطح استان اشاره کرد و اظهار داشت: با هماهنگی صورت گرفته با بیمه دی به منظور تسریع در روند پرداخت، از زمان تحویل اسناد به دفاتر پیشخوان دولت، تمامی هزینه های درمانی و بیمه ای مربوط به خانواده های شهدا و ایثارگران در کمتر از یک ماه انجام می گیرد. و امیدواریم این روند پرداخت برای مراکز درمانی نیز محقق گردد.
این مسئول اضافه کرد: با ساماندهی صورت گرفته در حال حاضر 48 هزار و 980 نفر از ایثارگران مازندران تحت پوشش بیمه پایه و 86 هزار و 663 تن از این عزیزان بیمه تکمیلی هستند و از خدمات بیمه ای بهره مند می باشند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران به جامعه هدف تحت پوشش در بخش آموزش عالی و عمومی اشاره کرد و گفت: تعداد پنج هزار و 954 تن از فرزندان شاهد و ایثارگر مازندران به عنوان دانشجو در مراکز آموزشی و دانشگاهها به تحصیل مشغول هستند. وی افزود: هزار و 251 دانش آموز شاهد و ایثارگر تحت پوشش بنیاد بوده که که 652 نفر در مدارس شاهد و 599 تن در طرح پراکنده تحصیل می کنند.
مظلومی با بیان اینکه استان مازندران دارای هزار و 583 گلزار و 10 هزار و 212 مزار می باشد و در کشور از لحاظ پراکندگی و تعداد گلزار رتبه اول را دارا است گفت: از سال 74 تا پایان سال 96 ، 38 درصد گلزار شهدای استان ساماندهی شده بود اما طی سالهای 97 و 98 این تعداد به 53 درصد با رشد میانگین سالانه 7/5 درصد رسیده است و تا پایان سال 96 در بحث ساماندهی مزار شهدا قریب 49% فعالیت صورت گرفت که با رشد سالانه 5% طی دو سال اخیر به 59% رسید و کماکان این پیشرفت در سال جاری با تأکید استاندار محترم مازندران و همکاری بسیج سازندگی استان روند افزایشی خواهد داشت.
مدیر کل بنیاد مازندران معضل اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر را یکی دیگر از دغدغه های مهم جامعه ایثارگری دانست و گفت: تعداد 5 هزار تن از فرزندان شاهد و ایثارگر استان مازندران با ثبت در سامانه بیکاری متقاضی اشتغال هستند که این امر با شرکت در آزمون های استخدامی دستگاههای دولتی و خصوصی و برخورداری از وام اشتغال در حال پیگیری است. امیدواریم با توجهی که استاندار محترم مازندران نسبت به این قشر معزز دارند جذب این عزیزان در بخش های خصوصی اتفاق خوبی صورت بگیرد.
ایشان تعیین تکلیف کلیه وام مسکن دریافتی ایثارگران طی سنوات گذشته و ثبت در سیستم را از دیگر اقدامات دانستند.
مظلومی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را از دیگر برنامه های بنیاد اشاره کرد و اظهار داشت: انتظار است اعضای شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در راستای اجرایی کردن سیاست های این شورا و وظائف محوله با جدیت ورود پیدا کنند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در خصوص ساماندهی وام مسکن ایثارگران، فعالیت سه مرکز مشاوره شاهد و ایثارگر در بنیاد استان، پایش سلامت ایثارگران، مستند سازی آثار شهدا ، اقدامات میز خدمت، برگزاری ملاقات عمومی در شهرستانها با هدف مراجعه خادم به مخدوم ، امور حقوقی و معاضدت قضایی، معیشت ایثارگران و کمیسیون های پزشکی و پرستاری مطالبی را بیان کرد.