ساخت و سازهای بی رویه در مازندران رشد یافته است - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 16 July , 2026
پ
  • شناسه : 1308
  • 01 اسفند 1398 - 12:22
  • 0 دیدگاه
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران:

ساخت و سازهای بی رویه در مازندران رشد یافته است

ساخت و سازهای بی رویه در مازندران رشد یافته است
ساخت و سازهای بی رویه در مازندران رشد یافته است
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه ساخت و سازهای بی رویه طی سال های اخیر در استان افزایش یافته است خواستار نظارت دستگاه های اجرایی مرتبط در این زمینه شد.

به گزارش  سکان نیوز، مهدی رازجویان بعدازظهر پنجشنبه در کارگروه ویژه پیشگیری از ساخت و ساز غیرمجاز با اشاره به اینکه برخی روستاهای الحاق شده به محدوده‌ی شهری کد روستایی شأن حذف شد، خاطرنشان کرد: نظارت بر نحوه ساخت و ساز غیرمجاز در حوزه گردشگری موضوعی است که باید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صنایع دستی به صورت ویژه مدنظر قرار دهد.

وی تصریح کرد: ساخت و سازهای بی رویه در مازندران طی سال‌های اخیر افزایش یافته است که دستگاه‌های اجرایی مرتبط می‌بایست نسبت به حل این موضوع و کاهش این معضل در استان اقدام کنند

راز جویان اظهار کرد: کارگروه پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در مازندران به منظور ممانعت اقدامات غیرقانونی در حوزه ساختمانی تشکیل می‌شود تا بتوان بین دستگاه‌های متولی این امر برای مقابله با تخلف هماهنگی لازم بوجود آید.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

وجود ۲۰ هزار دستگاه استخراج رمزارز و ۶ هزار و ۴۰۰ انشعاب غیرمجاز در هرمزگان 25 تیر 1405

وجود ۲۰ هزار دستگاه استخراج رمزارز و ۶ هزار و ۴۰۰ انشعاب غیرمجاز در هرمزگان

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با هشدار نسبت به تداوم فعالیت غیرمجاز ماینرها و گسترش انشعابات غیرقانونی، از وجود ۲۰ هزار دستگاه استخراج رمزارز و ۶ هزار و ۴۰۰ انشعاب غیرمجاز در استان خبر داد و تاکید کرد: این تخلفات علاوه بر فشار مضاعف بر زیرساخت‌ها، امنیت پایدار شبکه برق استان را با چالش جدی مواجه کرده است.

بافت‌های ناکارآمد در ایران با چه تصویری در آینده روبه‌رو است؟ 25 تیر 1405

بافت‌های ناکارآمد در ایران با چه تصویری در آینده روبه‌رو است؟

سکان نیوز: عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: آینده بافت‌های ناکارآمد فقط به میزان نوسازی ساختمان‌ها وابسته نیست، بلکه به کیفیت حکمرانی شهری، توان اقتصادی شهرها، میزان مشارکت مردم و قدرت نظام برنامه‌ریزی کشور در مدیریت این تحولات بستگی خواهد داشت.

وقتی کارگران، آخرین راه را انتخاب می‌کند… 25 تیر 1405
تحلیلی بر یک اتفاق تلخ:

وقتی کارگران، آخرین راه را انتخاب می‌کند…

سکان نیوز: اعتراض کارگران شرکت چوکا تالش را نباید صرفاً یک اتفاق مقطعی در یک واحد صنعتی دانست؛ این رویداد، زنگ هشداری برای همه مدیران و تصمیم‌گیرانی است که تصور می‌کنند می‌توان مطالبات معیشتی کارگران را به تعویق انداخت، بی‌آنکه هزینه‌ای برای تولید و اعتماد عمومی پرداخت شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.