ساخت و سازهای بی رویه در مازندران رشد یافته است - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 30 January , 2026
پ
  • شناسه : 1308
  • 01 اسفند 1398 - 12:22
  • 0 دیدگاه
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران:

ساخت و سازهای بی رویه در مازندران رشد یافته است

ساخت و سازهای بی رویه در مازندران رشد یافته است
ساخت و سازهای بی رویه در مازندران رشد یافته است
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه ساخت و سازهای بی رویه طی سال های اخیر در استان افزایش یافته است خواستار نظارت دستگاه های اجرایی مرتبط در این زمینه شد.

به گزارش  سکان نیوز، مهدی رازجویان بعدازظهر پنجشنبه در کارگروه ویژه پیشگیری از ساخت و ساز غیرمجاز با اشاره به اینکه برخی روستاهای الحاق شده به محدوده‌ی شهری کد روستایی شأن حذف شد، خاطرنشان کرد: نظارت بر نحوه ساخت و ساز غیرمجاز در حوزه گردشگری موضوعی است که باید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صنایع دستی به صورت ویژه مدنظر قرار دهد.

وی تصریح کرد: ساخت و سازهای بی رویه در مازندران طی سال‌های اخیر افزایش یافته است که دستگاه‌های اجرایی مرتبط می‌بایست نسبت به حل این موضوع و کاهش این معضل در استان اقدام کنند

راز جویان اظهار کرد: کارگروه پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در مازندران به منظور ممانعت اقدامات غیرقانونی در حوزه ساختمانی تشکیل می‌شود تا بتوان بین دستگاه‌های متولی این امر برای مقابله با تخلف هماهنگی لازم بوجود آید.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

سربازان ولی‌عصر (عج) در سازندگی؛ قرارگاه خاتم‌الانبیا، الگوی خدمت جهادی 09 بهمن 1404

سربازان ولی‌عصر (عج) در سازندگی؛ قرارگاه خاتم‌الانبیا، الگوی خدمت جهادی

همزمان با ماه شعبان و در آستانه نیمه شعبان، نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، از مدیران موسسه حیات سبز قرارگاه خاتم‌الانبیا به عنوان "سربازان حضرت ولی‌عصر (عج) در عرصه سازندگی" یاد کرد و درخشش این قرارگاه در پروژه‌های بزرگ ملی را نمادی از توان مهندسی داخلی و روحیه‌ی خدمت مخلصانه دانست.

شاخ آفریقا؛ آزمون استراتژیک ایران 09 بهمن 1404

شاخ آفریقا؛ آزمون استراتژیک ایران

سکان نیوز؛ شاخ آفریقا امروز به مرکز رقابت اقتصادی و دریایی جهانی تبدیل شده و ایران در صورت غفلت ممکن است فرصت‌های استراتژیک این منطقه را از دست بدهد.

مخالفت دیرهنگام وزارت صمت با افزایش قیمت خودرو 09 بهمن 1404

مخالفت دیرهنگام وزارت صمت با افزایش قیمت خودرو

سکان نیوز؛ سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: افزایش قیمت محصولات ایران خودرو منطبق با مقررات نیست و ما به عنوان وزارت صمت با این افزایش قیمت مخالفیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.