ساخت و سازهای بی رویه در مازندران رشد یافته است - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 15 July , 2026
پ
  • شناسه : 1308
  • 01 اسفند 1398 - 12:22
  • 0 دیدگاه
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران:

ساخت و سازهای بی رویه در مازندران رشد یافته است

ساخت و سازهای بی رویه در مازندران رشد یافته است
ساخت و سازهای بی رویه در مازندران رشد یافته است
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه ساخت و سازهای بی رویه طی سال های اخیر در استان افزایش یافته است خواستار نظارت دستگاه های اجرایی مرتبط در این زمینه شد.

به گزارش  سکان نیوز، مهدی رازجویان بعدازظهر پنجشنبه در کارگروه ویژه پیشگیری از ساخت و ساز غیرمجاز با اشاره به اینکه برخی روستاهای الحاق شده به محدوده‌ی شهری کد روستایی شأن حذف شد، خاطرنشان کرد: نظارت بر نحوه ساخت و ساز غیرمجاز در حوزه گردشگری موضوعی است که باید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صنایع دستی به صورت ویژه مدنظر قرار دهد.

وی تصریح کرد: ساخت و سازهای بی رویه در مازندران طی سال‌های اخیر افزایش یافته است که دستگاه‌های اجرایی مرتبط می‌بایست نسبت به حل این موضوع و کاهش این معضل در استان اقدام کنند

راز جویان اظهار کرد: کارگروه پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در مازندران به منظور ممانعت اقدامات غیرقانونی در حوزه ساختمانی تشکیل می‌شود تا بتوان بین دستگاه‌های متولی این امر برای مقابله با تخلف هماهنگی لازم بوجود آید.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان 23 تیر 1405

همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به افزایش مصرف برق همزمان با تداوم گرمای هوا، مدیریت مصرف از سوی مشترکان را مهم‌ترین عامل کمک به حفظ پایداری شبکه برق در این روزها دانست و بر همکاری مردم در مصرف بهینه برق و نیز نقش تعیین‌کننده‌ آنها در تأمین برق پایدار برای تمامی مشترکان استان تأکید کرد.

عزم جدی شرکت آب و فاضلاب مازندران برای توسعه شبکه‌های جمع‌آوری و انتقال فاضلاب؛ سرمایه‌گذاری برای آینده‌ای پاک و پایدار 23 تیر 1405

عزم جدی شرکت آب و فاضلاب مازندران برای توسعه شبکه‌های جمع‌آوری و انتقال فاضلاب؛ سرمایه‌گذاری برای آینده‌ای پاک و پایدار

سکان نیوز: توسعه شبکه‌های جمع‌آوری و انتقال فاضلاب دیگر صرفاً یک پروژه عمرانی نیست، بلکه یکی از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه پایدار، ارتقای سلامت عمومی و حفاظت از محیط‌زیست به شمار می‌رود.

آغاز توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در شهرک امام خمینی(ره) بهشهر 23 تیر 1405

آغاز توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در شهرک امام خمینی(ره) بهشهر

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از آغاز عملیات اجرایی طرح شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهرک امام خمینی(ره) شهرستان بهشهر خبر داد و گفت: اجرای این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌های فاضلاب، ارتقای شاخص‌های بهداشت عمومی، حفاظت از محیط‌زیست و افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.