به گزارش سکان نیوز، دکتر داود نصراله پور شیروانی معاون فنی معاونت بهداشتی دانشکاه علوم پزشگی بابل طی گفتگویی با خبر نگار کیهان بمناسبت روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات گفت : هر ساله به مناسبت روز جهانی بدون دخانیات برای تنویر افکار عمومی در خصوص مضرات دخانیات اقدامات گسترده ای صورت می گیرد و در این راستا شعار جهانی بهداشت در سال جاری با عنوان محافظت از جوانان در برابر فریبکاری و ترفند های صنایع دخانی و پیشکیری از مصرف دخانیات و نیکوتین در انها اعلام شده است. ایشان ادامه دادند.
دکتر داود نصراله پور شیروانی معاونت فنی معاونت بهداشتی عنوان کرد : امار حاکی از ان است که سالانه بیش از ۵۰ میلیارد نخ سیگار در کشور دود می شود که ۱۲ میلیارد ان سیگار داخلی است و بقیه وارداتی و قاچاق می باشند با استعمال این حجم از سیگار و سایر مواد دخانی متاسفانه ۸۰ هزار نفر از هموطنان جان خود را از دست می دهند و ۱۶۰ هزار نفر هم دچار بیماری های مزمن تنفسی می شوند .نظام سلامت مجبور است پنج برابر آنچه که هر سال صرف خرید سیگار می شود،برای درمان بیماریها و عوارض ناشی از آن در کشور هزینه نماید . نتایح بررسی ها در راستای کنترل مصرف سیگار متاسفانه نشان می دهد که ۴۰ در صد کسانی که سیگار را ترک کردند بمصرف قلیان روی آوردند در صورتیکه مصرف هر بار قلیان معادل ۴۰ نخ سیگار است. در حال حاضر مصرف قلیان در کشور بطور متوسط روزانه سه و نیم درصد گزارش می شود و روند مصرف قلیان در زنان نگران کننده تر از مردان است.
دکتر داود نصراله پور شیروانی در خاتمه گفتند :معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل در ادامه اقدامات موثر سالهای گذشته در سال جاری هم در نظر دارد با مشارکت موثر نیروی انتظامی و مجمع امور صنفی نسبت به پلمپ قلیان سرا ها ی غیر مجاز ، جلوگیری از فروش سیگار و سایر مواد دخانی در مغازه هایی که مجوز فروش ندارند و همچنین منع فروش به افراد زیر ۱۵ سال اقدام نماید .در راستای افزایش سطح آگاهی جامعه برنامه های آموزشی بصورت متمرکز توسط واحدهای ستادی و غیر متمرکز با همکاری مدیران مدارس و مشارکت فعال همکاران زحمتکش مراکز خدمات جامع سلامت ،خانه های بهداشت ، پایگاه سلامت شهری و همچنین رابطان بهداشتی و سفیران اجرا نماید که با این اقدامات نیروهای بهداشتی و همکاری نهادها و سازمانهای همکار و همچنین شهروندان محترم گامهای مثبت و موثری را در کاهش استعمال دخانیات برداریم. .
سن افراد سیگاری جامعه رو به کاهش است/سالانه بیش از ۵۰ میلیارد نخ سیگار در کشور دود می شود
سکان نیوز؛ معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت؛ سن افراد سیگاری رو به کاهش است و سیگاریهای جامعه هر روز جوانتر می شوند .
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=10357
برچسب ها
فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد
سکان نیوز: مدیرعامل گروه مالی و اقتصادی دی در حکمی فقیه عبدالهی را به عنوان سرپرست امور حقوقی منصوب کرد.
فرماندار شهرستان میاندورود
اقناع سازی ، امیدآفرینی و آگاهی بخشی اصلی ترین رسالت روابط عمومی هاست
سکان نیوز:مرتضی بابایی لولتی در جمع مسئولین روابط عمومی های شهرستان میاندورود با تاکید بر نقش آفرینی فعال این حوزه ، گفت ؛ روابط عمومی ها ، پیش قرآول و رکن اصلی فعالیت ها ،نهادها ، سازمان ها و دستگاه های اجرایی است و باید نیاز سنجی این حوزه به درستی و دقیق انجام شود.
وزیر امور خارجه قزاقستان ۱۷ خرداد به تهران سفر میکند
سکان نیوز؛ معاون نخستوزیر و وزیر امور خارجه قزاقستان در پاسخ به دعوت جمهوری اسلامی ایران، روز ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ برای انجام گفتوگوهای سطح بالا به تهران سفر خواهد کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.