کمبود شدید پرستار در کشور/ مجلس و دولت اقدام کنند
کمبود شدید پرستار در کشور/ مجلس و دولت اقدام کنند
سکان؛ معاون پرستاری وزارت بهداشت از کمبود شدید نیروی انسانی به عنوان مهم ترین چالش حوزه پرستاری یاد کرد و گفت: دانشگاه های پرستاری سالیانه 9 هزار نفر کارشناس پرستاری تربیت می کنند اما فضا برای جذب و استخدام این پرستاران باید فراهم شود.

عباس عبادی معاون پرستاری وزارت بهداشت در مصاحبه با مجله علمی «روزنه» رادیو گفت وگو به مناسبت روز پرستار اظهارکرد: امروز مراسم ملی بزرگداشت مقام پرستار در محل اجلاس سران برگزار شد و از پرستاران که در دوران مختلف از جمله ایام کرونا کنار مردم ایستادند و از منافع و سلامت مردم دفاع کردند نیز قدرشناسی صورت گرفت.

وی از اجرای قانون «تعرفه گذاری خدمات پرستاری» بعد از 15 سال خبرداد و گفت: پرداختی های علی الحساب از دو هفته قبل به دانشگاه های علوم پزشکی پرداخت شده که البته مقادیر آن آنگونه که باید نیست اما یک قدم به جلو است و امیدوارم در سال های آینده شرایط معیشتی پرستاران را بهتر کنیم و به عنوان یک مانع خدمتی، کمرنگ تر شود.

معاون پرستاری وزارت بهداشت در رادیو گفت وگو عنوان کرد: مراسم تجلیل از پرستاران خدوم کشور با حضور رئیس جمهور، وزیر بهداشت و پرستاران و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد همچنین در این مراسم، گزارش کاری از عملکرد پرستاران در طول یک سال گذشته و برنامه های آینده نیز ارائه و اعلام شد.

این مقام مسئول از کمبود شدید نیروی انسانی به عنوان مهم ترین چالش حوزه پرستاری یاد کرد و گفت: دانشگاه های پرستاری سالیانه 9 هزار نفر کارشناس پرستاری تربیت می کنند اما فضا برای جذب و استخدام این پرستاران باید فراهم شود.

عبادی از سازمان امور استخدامی کشور، مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه در این خصوص درخواست کمک و مساعدت کرد و افزود: رفع موانع خدمتی پرستاران بیشتر از اینکه مشکل پرستاران را حل کند مشکل مردم را حل خواهد کرد و مراقبت ها ایمن تر و با کیفیت تر خواهند شد.