مجيد فرهزاد در جلسه كميته برنامه ريزي كه با حضور معاونين، مديران ستادي ومديران امور برق شهرستان ها برگزار شد، از تعديل و اصلاح روشنايي معابر در برخي از مناطق از قبيل ميادين، پارك ها، بوستان ها، مراكز تفريحي و برخي جاده ها و بزرگ راه ها خبر داد.
وي در ادامه ي اين جلسه گفت با توجه به كاهش دماي هوا و به تناوب آن افزايش مصرف انرژي (گاز وبرق) و از جهتي محدوديت هاي ايجاد شده در خصوص سوخت نيروگاه هاي توليد برق، مديريت پيك بار زمستاني در دستور كار صنعت برق قرار گرفته است.
وی با اشاره به اينكه اكيپ هاي مديريت مصرف جهت كنترل و پايش مصرف انرژي به ادارات و سازمان هاي سطح استان مراجعه خواهند كرد، گفت: سهميه تعيين شده اين شركت براي كاهش پيك مصرف برق در بخش روشنايي معابر از سوي شركت توانير به ميزان 11 مگاوات تعيين شده است كه اميدواريم با اجراي راهكارهاي تعيين شده واستاندارد سازي روشنايي معابر، تحقق يابد.
مدير عامل شركت توزيع برق استان در پايان از مردم استان خواست با اجراي راه كارهاي مديريت مصرف از قبيل تنظيم متعادل دماي هوا، استفاده از نور طبيعي خورشيد در طول روز، خاموش كردن لامپ هاي اضافي و…. اين شركت را در تامين انرژي پايدار برق ياري كنند.
مراجعه اكيپ هاي مديريت مصرف جهت كنترل و پايش مصرف انرژي ادارات و سازمان هاي چهارمحال و بختیاری
برچسب ها
نماینده مردم استان قزوين در مجلس خبرگان رهبری :
صرفهجویی در آب، برق و سایر انرژیها مصداق صدقه است
وجود ۲۰ هزار دستگاه استخراج رمزارز و ۶ هزار و ۴۰۰ انشعاب غیرمجاز در هرمزگان
سکان نیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با هشدار نسبت به تداوم فعالیت غیرمجاز ماینرها و گسترش انشعابات غیرقانونی، از وجود ۲۰ هزار دستگاه استخراج رمزارز و ۶ هزار و ۴۰۰ انشعاب غیرمجاز در استان خبر داد و تاکید کرد: این تخلفات علاوه بر فشار مضاعف بر زیرساختها، امنیت پایدار شبکه برق استان را با چالش جدی مواجه کرده است.
همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان
سکان نیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به افزایش مصرف برق همزمان با تداوم گرمای هوا، مدیریت مصرف از سوی مشترکان را مهمترین عامل کمک به حفظ پایداری شبکه برق در این روزها دانست و بر همکاری مردم در مصرف بهینه برق و نیز نقش تعیینکننده آنها در تأمین برق پایدار برای تمامی مشترکان استان تأکید کرد.
صرفهجویی در آب، برق و سایر انرژیها مصداق صدقه است
سکان نیوز: آیتالله حسین مظفری، نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه قزوین، در نشست شورای مدیران و معاونین شرکت آب و فاضلاب استان قزوین عنوان کرد: خدمت صادقانه به مردم و بندگان خداوند متعال، از بهترین عبادت ها است که موجب خوشنودی اهل بیت(ع) نیز میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.














































