ثبت‌نام جدید برای دریافت کمک معیشتی ناشی از کرونا نداریم/ انجام پرداختی براساس اطلاعات گذشته - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 16 July , 2026
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 3152
  • 16 فروردین 1399 - 6:34
  • 0 دیدگاه

ثبت‌نام جدید برای دریافت کمک معیشتی ناشی از کرونا نداریم/ انجام پرداختی براساس اطلاعات گذشته

ثبت‌نام جدید برای دریافت کمک معیشتی ناشی از کرونا نداریم/ انجام پرداختی براساس اطلاعات گذشته
ثبت‌نام جدید برای دریافت کمک معیشتی ناشی از کرونا نداریم/ انجام پرداختی براساس اطلاعات گذشته
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، گفت: دستورالعملی برای ثبت نام جدید برای پرداخت کمک معیشتی ناشی از کرونا دریافت نکردیم و پرداختی‌های احتمالی بر اساس اطلاعات موجود گذشته انجام می‌شود.
سکان نیوز/ کامران اصغری در ارتباط با پرداخت کمک معیشت به افراد آسیب دیده اجتماعی ناشی از کرونا و اقداماتی که وزارت تعاون و یا ادارات تابعه در سطح استان‌ها باید انجام دهند، اظهار کرد: ثبت نام جدید برای پرداخت تسهیلات یا کمک معیشت نداریم.

وی ادامه داد: اطلاعات خانواده‌ها که از گذشته در سامانه وزارت رفاه ثبت شده ملاک دریافت کمک معیشت است، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران در ارتباط با پرداخت کمک معیشتی به دست‌فروشان و صنوف مربوطه پالایشی انجام شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران خاطرنشان کرد: افرادی که در سامانه ملی وزارت رفاه واجد شرایط دریافت یارانه و یا سایر کمک‌های دولتی شدند در بحث کرونا هم در صورت تایید اطلاعات شان مورد حمایت قرار می‌گیرند.

اصغری با اعلام اینکه تاکنون ثبت نام جدید برای دریافت کمک معیشتی برای کرونا نداریم، افزود: در حال حاضر بر اساس اطلاعات موجود گذشته کمک معیشتی به خانواده‌های مشمول پرداخت می‌شود./ فارس

برچسب ها

همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان 23 تیر 1405

همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به افزایش مصرف برق همزمان با تداوم گرمای هوا، مدیریت مصرف از سوی مشترکان را مهم‌ترین عامل کمک به حفظ پایداری شبکه برق در این روزها دانست و بر همکاری مردم در مصرف بهینه برق و نیز نقش تعیین‌کننده‌ آنها در تأمین برق پایدار برای تمامی مشترکان استان تأکید کرد.

آغاز توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در شهرک امام خمینی(ره) بهشهر 23 تیر 1405

آغاز توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در شهرک امام خمینی(ره) بهشهر

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از آغاز عملیات اجرایی طرح شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهرک امام خمینی(ره) شهرستان بهشهر خبر داد و گفت: اجرای این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌های فاضلاب، ارتقای شاخص‌های بهداشت عمومی، حفاظت از محیط‌زیست و افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود 23 تیر 1405

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود

سکان نیوز:رئیس جمهور گفت: دولت با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های خود در کنار فعالان اقتصادی خواهد بود، اما در برابر هرگونه تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی، با قاطعیت و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.