به گزارش روابط عمومی ؛ علی اکبر نصیری در حاشیه بازدید و افتتاح پروزه های شهرستان مراوه تپه در معیت استاندار گلستان از پروژه های درحال اجرای و به اتمام رسیده مدیریت توزیع برق مراوه تپه بازدید و از نزدیک از روند پشرفت فیزیکی این پروژه قرار گرفت.
وی گفت : پروژه پیلون بسطام دره ( از پروژه های آسیب دیده از حوادث غیر مترقبه سیل ) که برروی رودخانه اترک با طول اسپن ۶۷۰ متر با اعتبار حدود ۲۰ میلیارد ریال در حال اجرا بوده و در نوع خود دراستان گلستان بی سابقه است .
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان اضافه کرد : در این سفر یکروزه به شرق استان از پروژه برقدار شده روستای قوشه تپه یکی از پروژه های برق رسانی به روستاهای بی برق ، بازدید شد که خوشبختانه پیشرفت خوبی دارد و از نزدیک با اهالی روستا در خصوص رضایت از عملکرد همکاران شرکت توزیع و مدیریت برق مراوه تپه گفتگو انجام شد.
برای جبران خسارت سیل سال 98 شبکه فشار مراوه تپه اصلاح شد
برچسب ها
نماینده مردم استان قزوين در مجلس خبرگان رهبری :
صرفهجویی در آب، برق و سایر انرژیها مصداق صدقه است
وجود ۲۰ هزار دستگاه استخراج رمزارز و ۶ هزار و ۴۰۰ انشعاب غیرمجاز در هرمزگان
سکان نیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با هشدار نسبت به تداوم فعالیت غیرمجاز ماینرها و گسترش انشعابات غیرقانونی، از وجود ۲۰ هزار دستگاه استخراج رمزارز و ۶ هزار و ۴۰۰ انشعاب غیرمجاز در استان خبر داد و تاکید کرد: این تخلفات علاوه بر فشار مضاعف بر زیرساختها، امنیت پایدار شبکه برق استان را با چالش جدی مواجه کرده است.
همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان
سکان نیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به افزایش مصرف برق همزمان با تداوم گرمای هوا، مدیریت مصرف از سوی مشترکان را مهمترین عامل کمک به حفظ پایداری شبکه برق در این روزها دانست و بر همکاری مردم در مصرف بهینه برق و نیز نقش تعیینکننده آنها در تأمین برق پایدار برای تمامی مشترکان استان تأکید کرد.
صرفهجویی در آب، برق و سایر انرژیها مصداق صدقه است
سکان نیوز: آیتالله حسین مظفری، نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه قزوین، در نشست شورای مدیران و معاونین شرکت آب و فاضلاب استان قزوین عنوان کرد: خدمت صادقانه به مردم و بندگان خداوند متعال، از بهترین عبادت ها است که موجب خوشنودی اهل بیت(ع) نیز میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.














































