اعلام تازه ترین آمار کرونا در ایران/۵۹۳ نفر مبتلا شدند - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 16 July , 2026
گروه : اجتماعی
پ
  • شناسه : 1601
  • 10 اسفند 1398 - 13:51
  • 0 دیدگاه
جهانپور خبر داد

اعلام تازه ترین آمار کرونا در ایران/۵۹۳ نفر مبتلا شدند

اعلام تازه ترین آمار کرونا در ایران/۵۹۳ نفر مبتلا شدند
اعلام تازه ترین آمار کرونا در ایران/۵۹۳ نفر مبتلا شدند
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از افزایش موارد ابتلا به کرونا ویروس جدید، در کشور خبر داد.

به گزارش سکان نیوز، کیانوش جهانپور، در پایان نشست ستاد مقابله با کرونا در وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که پیش بینی می‌کنیم موارد ابتلاء به کرونا در این هفته افزایش یابد، به ارائه تازه‌ترین آمار این بیماری در کشور پرداخت.

وی با اعلام اینکه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰۵ مورد جدید کرونا در کشور گزارش شده است، گفت: تا ظهر شنبه ۵۹۳ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند.

جهانپور با اشاره به ۳۴ فوتی کرونا تا روز گذشته در کشور، افزود: تعداد فوتی‌ها نیز از روز گذشته تا ظهر شنبه به ۴۳ مورد رسیده است.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، به آمار تفکیکی افراد مبتلا بر اساس استان ها اشاره کرد و گفت: بر همین اساس، ۵۲ نفر مربوط به تهران، ۲۱ نفر قم، ۱۷ مورد گیلان، ۲۲ مورد گلستان، ۱۲ مورد اصفهان، ۱۸ مورد استان مرکزی، ۱۲ مورد مازندران، ۸ مورد فارس، ۶ مورد آذربایجان شرقی، یک نفر ایلام، یک مورد خراسان جنوبی، ۳ نفر اردبیل، ۸ نفر استان البرز، ۴ نفر سمنان، ۵ نفر کردستان، ۶ نفر قزوین، ۴ نفر خوزستان، یک نفر سیستان و بلوچستان و ۴ نفر دراستان یزد مبتلا شده اند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود 23 تیر 1405

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود

سکان نیوز:رئیس جمهور گفت: دولت با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های خود در کنار فعالان اقتصادی خواهد بود، اما در برابر هرگونه تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی، با قاطعیت و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

دکترفیاضی و فرصت بازآفرینی کمیسیون آموزش و تحقیقات 22 تیر 1405

دکترفیاضی و فرصت بازآفرینی کمیسیون آموزش و تحقیقات

سکان نیوز: در میان بسیاری از اعضای کمیسیون نیز این نگاه مطرح است که آغاز سال سوم مجلس می‌تواند زمان مناسبی برای ایجاد تحول در مدیریت کمیسیون باشد

دموکراسی در باستان‌شناسی؛ چرا لودرها تاریخ توده‌ها را شخم می‌زنند؟ 22 تیر 1405

دموکراسی در باستان‌شناسی؛ چرا لودرها تاریخ توده‌ها را شخم می‌زنند؟

سکان نیوز: اگر باستان‌شناسی را نه ابزاری برای موزه‌داریِ اشراف، بلکه دانشی برای مطالعه و درک «رفتار انسان‌های گذشته» بدانیم، باید بپذیریم که لودرهای توسعه‌‌ی شهری امروز دارند صفحات اصلی کتاب هویت ما را شخم می‌زنند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.