آغاز کشت برنج در شالیزارها/همه شالیزارها کشت می‌شوند - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 16 July , 2026
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 1841
  • 13 اسفند 1398 - 12:31
  • 0 دیدگاه
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران

آغاز کشت برنج در شالیزارها/همه شالیزارها کشت می‌شوند

آغاز کشت برنج در شالیزارها/همه شالیزارها کشت می‌شوند
آغاز کشت برنج در شالیزارها/همه شالیزارها کشت می‌شوند
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه همه شالیزارها به کشت برنج اختصاص پیدا می‌کند، گفت: دغدغه و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

سکان نیوز، عزیزاله شهیدی‌فر درباره انجام خزانه‌گیری برنج در اراضی شالیزاری گفت: خزانه‌گیری برنج در نیمه اول اسفندماه به کشاورزان توصیه نمی‌شود و از ۲۰ اسفندماه به بعد مخالفتی با این کار نداریم اما از فروردین ماه کشاورزان می‌توانند اقدام به انجام این‌کار کنند.

وی بیان کرد:  با توجه به شرایط آب و هوایی و میزان ذخیره آبی مطلوب در آببندان‌ها و سدها و سیرابی اراضی کشاورزی که در پی بارندگی‌های اخیر شاهد بودیم، پیش‌بینی می‌شود همه سطوح اراضی شالیزاری استان به کشت برنج اختصاص پیدا کند و دغدغه و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه شخم و شیار و آب تخت اراضی شالیزاری یکی از مباحث مهمی است که کشاورزان نباید از آن غافل شوند، گفت: کشاورزان فرصتی که تا پایان سال دارند باید آب تخت و شخم و شیار را در اراضی شالیزاری انجام دهند تا زمین برای کشت برنج آماده شود و هم در مبارزه با آفت و بیماری‌ها مدیریت شود.

این مسؤول اضافه کرد: اگر کشاورزان از هم اکنون در انجام شخم و شیار و آب تخت شالیزارها اقدام کنند سبب استفاده بهینه از روان آب‌های موجود و کاهش نیاز آبی می‌شود.

شهیدی‌فر درباره تامین سوخت در فصل کشت و کار به کشاورزان گفت: خوشبختانه مشکلی در تامین سوخت به کشاورزان برای فعالیت در اراضی شالیزاری نداریم.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان 23 تیر 1405

همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به افزایش مصرف برق همزمان با تداوم گرمای هوا، مدیریت مصرف از سوی مشترکان را مهم‌ترین عامل کمک به حفظ پایداری شبکه برق در این روزها دانست و بر همکاری مردم در مصرف بهینه برق و نیز نقش تعیین‌کننده‌ آنها در تأمین برق پایدار برای تمامی مشترکان استان تأکید کرد.

آغاز توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در شهرک امام خمینی(ره) بهشهر 23 تیر 1405

آغاز توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در شهرک امام خمینی(ره) بهشهر

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از آغاز عملیات اجرایی طرح شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهرک امام خمینی(ره) شهرستان بهشهر خبر داد و گفت: اجرای این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌های فاضلاب، ارتقای شاخص‌های بهداشت عمومی، حفاظت از محیط‌زیست و افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود 23 تیر 1405

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود

سکان نیوز:رئیس جمهور گفت: دولت با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های خود در کنار فعالان اقتصادی خواهد بود، اما در برابر هرگونه تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی، با قاطعیت و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.