غلامرضا رخشانی مهر در گفتگویی با اشاره به اینکه این سرقت ها بطور عمده با تخریب شبکه برق همراه است افزود: در برخی موارد بخش باقی مانده از سیم برق، بدون روکش و برقدار برسطح خیابان می افتد که این موضوع برای مردم خطر جانی به همراه خواهد داشت.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه ” برق من ” برای انجام امور صنعت برق بصورت غیر حضوری گفت: مردم می توانند با مراجعه به این سامانه علاوه بر دریافت ۴۰ خدمت شرکت های توزیع برق، نقاط حادثه خیز در شبکه برق از جمله سرقت ها را اعلام کنند.
معاون امور توزیع شرکت توانیر با اشاره به گستردگی شبکه برق کشور ادامه داد: ۶۰ تا ۷۰ درصد خاموشی های شبکه برق، ناشی از حوادث طبیعی است که مشترکان می توانند با مراجعه به سامانه برق من این مشکلات را گزارش کنند.
رخشانی مهر افزود: بخشی از خاموشی ها نیز در اثر دخالت های انسانی از جمله تجاوز به حریم شبکه با زدن داربست، بالکن، سرقت درب تابلو های برق و یا تصادف است.
وی گفت: صنعت برق با برنامه ریزی های مدون، و راه اندازی سامانه برق گزارش های مردمی را درخصوص مشکلات شبکه برق دریافت و یک روز در هر ماه اقدام به رفع نواقص در این بخش خواهد کرد.
۶۰ تا ۷۰ درصد خاموشی های شبکه برق، ناشی از حوادث طبیعی است
برچسب ها
18سال سکوت و انتظار:
پل تلار بهنمیر؛ نماد یک بلاتکلیفی یا آزمون پاسخگویی مدیران؟
پل تلار بهنمیر؛ نماد یک بلاتکلیفی یا آزمون پاسخگویی مدیران؟
سکان نیوز؛گاهی یک پروژه عمرانی، صرفاً یک پل یا یک جاده نیست؛ بلکه نمادی از نحوه مدیریت، تصمیمگیری و میزان پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم است.
وجود ۲۰ هزار دستگاه استخراج رمزارز و ۶ هزار و ۴۰۰ انشعاب غیرمجاز در هرمزگان
سکان نیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان با هشدار نسبت به تداوم فعالیت غیرمجاز ماینرها و گسترش انشعابات غیرقانونی، از وجود ۲۰ هزار دستگاه استخراج رمزارز و ۶ هزار و ۴۰۰ انشعاب غیرمجاز در استان خبر داد و تاکید کرد: این تخلفات علاوه بر فشار مضاعف بر زیرساختها، امنیت پایدار شبکه برق استان را با چالش جدی مواجه کرده است.
بافتهای ناکارآمد در ایران با چه تصویری در آینده روبهرو است؟
سکان نیوز: عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: آینده بافتهای ناکارآمد فقط به میزان نوسازی ساختمانها وابسته نیست، بلکه به کیفیت حکمرانی شهری، توان اقتصادی شهرها، میزان مشارکت مردم و قدرت نظام برنامهریزی کشور در مدیریت این تحولات بستگی خواهد داشت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.













































