به گزارش سکان نیوز، حبیب اسد الله نژاد در مصاحبه با رادیو افزود: این زیان باعث شد واحدهای تولیدی وارد یک چالش و بحران جدی شوند.
وی اظهارداشت: رفع این چالش و بحران به مساعدت و کمک جدی دولت و دستگاه های اجرایی دارد.
نائب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ایران گفت: هم اکنون قیمت مرغ زنده به ازای هر کیلوگرم هشت هزار تومان و مرغ گرم به ازای هر کیلوگرم 11 هزار و 500 تومان است.
وی افزود: این قیمت پائین تر از قیمت مصوب کارگروه تنظیم بازار است که در مرداد ماه سال گذشته مصوب شده است.
اسد الله نژاد تصریح کرد: ازتاریخی که مرغ در کارگروه تنظیم بازار مصوبه شده تا به امروز دستکم قیمت تمام شده تولید مرغ در کشور 25 درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: قیمت تمام شده مرغ برای واحدهای مرغداری نزدیک به 11 هزار تومان است که با این حساب قیمت منطقی مرغ گرم در بازار باید 15 هزار و 500 تومان باشد.
نائب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ایران گفت: مرغ همچنان با قیمت واقعی فاصله دارد و همینطور واحدهای مرغداری در حال زیان دهی هستند.
وی افزود: صنعت امیدوار به اینکه قیمت ها به سمت منطقی وواقعی شدن حرکت کند.
اسدالله نژاد تصریح کرد: صادرات مرغ از اوائل اردیبهشت ماه سال جاری آزاد شده و صادرات بصورت قطره چکانی انجام می شود.
وی ادامه داد: صادرات هم اینک در حدی نیست که بخواهد مشکلات انباشت مرغ در صنعت مرغداری کشور را برطرف کند.
نائب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی ایران گفت: بازار برای صادرات مرغ وجود دارد به شرط اینکه سیاست ها پایدار باشد.
وی با اشاره به اینکه تولید کننده نباید دنبال حواشی باشد، افزود: طبق قاعده شرایط استاندارد باید برای تولید فراهم باشد تا تولید کننده تمام فکر، ذکر و انرژی خود را صرف تولید با کیفیت بالا کند.
اسد الله نژاد یادآورشد: فقط در ایران تولید کننده 90 درصد انرژی خود را صرف حواشی می کند و 10 درصد را برای تولید می گذارد.