پایش مصرف گاز۵۴۷ مرکز دولتی و عمومی در استان گلستان
پایش مصرف گاز۵۴۷ مرکز دولتی و عمومی در استان گلستان
سکان نیوز؛ مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان از اجرای مستمر طرح پایش دمای ساختمان‌های اداری، اصناف و اماکن عمومی با هدف مدیریت بهینه انرژی و ترویج الگوی صحیح مصرف در ایام سرد سال خبر داد.

به گزارش سکان نیوز، ابوالفضل نرسی با تأکید بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف گاز طبیعی اظهار داشت: این طرح از ابتدای آذرماه در دستور کار شرکت قرار گرفته و با جدیت در حال اجرا است.

وی خواستار مساعدت و همکاری کامل تمامی مراکز و اماکن مشمول در تحقق اهداف تعیین‌شده شد.

مدیرعامل شرکت گاز گلستان اعلام کرد: تیم‌های تخصصی این شرکت در راستای کنترل دمای رفاهی مراکز یادشده، پایش‌های دوره‌ای خود را انجام داده‌اند. براساس گزارش‌ها، در بازه زمانی اول تا هفدهم آذرماه، تعداد ۵۴۷ مورد بازدید و پایش مصرف گاز صورت گرفته است.

وی ادامه داد: نتایج این پایش‌ها نشان می‌دهد که در مواجهه با مشترکین پرمصرف، شرکت گاز رویکردی مرحله‌ای را در پیش گرفته است؛ به‌طوری‌که در این مدت، یک مورد ممانعت از مصرف، ۷ مورد اخطار و یک مورد نیز قطع گاز به دلیل مصرف نامتعارف ثبت شده است.

نرسی تصریح کرد: کارشناسان شرکت، میزان مصرف ادارات و سازمان‌های دولتی را به‌طور مستمر رصد می‌کنند و در صورت مشاهده مصرف بالا، ابتدا تذکر و اخطار داده می‌شود و در مرحله نهایی، گاز مشترک متخلف قطع خواهد شد. همچنین، توصیه‌ها و راهکارهای لازم برای بهینه‌سازی فوری مصرف ارائه می‌شود.

وی در پایان با قدردانی از همراهی کلیه ادارات، اماکن و سازمان‌هایی که همکاری مطلوبی در اجرای طرح پایش دما داشته‌اند، بر استمرار این طرح تا پایان ایام سرد سال با هدف نهادینه‌سازی مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی تأکید کرد.