به گزارش سکان این رسانه مدعی شده این دور از مذاکره به توافقی موقت و ۲ ساله ختم شده تا مرحله آزمایش و اعتمادسازی باشد و به موجب آن آمریکا تمامی تحریمهای وضع شده در دوره ترامپ را لغو کند.
رأی الیوم نوشته دیدار معاون وزیر خارجه کره جنوبی با باقری در وین و اعلام توافق میان طرفین به منظور آغاز گفتوگو برای آزادی پولهای بلوکهشده ایران در کره جنوبی، به درخواست آمریکا و برای اثبات حسن نیت بوده است.
این روزنامه نوشت: بهاء یا ضمانتهایی که بر سر آن در وین توافق شده این است که ایران ذخیره اورانیوم غنیشده و سانتریفیوژها و معدن اورانیوم خود را حفظ کند. ایران این ذخایر را پس از خروج آمریکا از برجام تولید کرد.
بر اساس توافق مذکور، این ذخایر اورانیوم به روسیه منتقل خواهد شد و در لحظه خروج آمریکا از توافق، به ایران بازمیگردد. همچنین در صورت خروج آمریکا از توافق، ایران از همانجایی که برنامه هستهای خود را متوقف کرده دوباره شروع خواهد کرد.
توافق در وین تکمیل شده و طرفها در حال تنظیم آن هستند
سکان نیوز؛ روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم» در خبری اختصاصی ادعا کرد توافق در وین در تکمیل شده و موانعی که در مسیر مذاکرات طی دورهای قبلی وجود داشت، برداشته شده است.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=34185
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
از مرگ برجام تا تولد «برجامی دیگر»؛ دیپلماسی تحریمی غرب علیه ایران
سکان نیوز: از دید غرب، برجام ۲۰۱۵ دیگر کارکردی ندارد و باید به تاریخ سپرده شود. به تعبیر روشنتر، «میخ بر تابوت برجام» کوبیده شده است. اما این پایان ماجرا نیست.
اقتصاد چرخشی؛ ضرورتی برای صنعت پلیمر/تولید پایدار، شرط موفقیت
سکان نیوز؛ رئیس هیات مدیره انجمن ملی صنایع پلیمر طبق آمار ارائه شده، ایران ۷۰۰ واحد دارای پروانه صنایع بازیافت با ظرفیت رسمی بیش از یک میلیون تن در سال دارد
فعالیت اتحادیه سراسری تعاونیهای دهیاریهای كشور در تهران کلید خورد
سکان نیوز؛ اتحادیه سراسری شرکتهای تعاونی دهیاریهای کشور، به مناسبت هفته تعاون و با حضور علی قربانی، معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، در تهران به طور رسمی افتتاح شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.