به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، مسعود لواف زاده با اعلام این خبر گفت: این دوره های آموزشی در راستای توسعه حمل و نقل پاک و همچنین ترویج وتشویق شهروندان به ویژه بانوان به استفاده از دوچرخه در سفرهای کوتاه درون شهری و محلی برگزار می شود.
او با اشاره به اینکه 11 سانس آموزشی هر هفته در روزهای یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه برپا می شود، افزود: یکشنبه ها و سه شنبه ها چهار سانس از ساعت 9 الی16 و پنج شنبه ها 3 سانس از ساعت 9 الی 12 برای سه گروه سنی کودک، نوجوان و بزرگسال برپا می شود.
لواف زاده اضافه کرد: حضور مربی مجرب به منظورآموزش بانوان در هر سانس و استقبال خوب شهروندان از جمله نکات برجسته این دوره آموزش شهروندی است و بوستان ترافیک هم اکنون با 46 دوچرخه فعال با رعایت تمام نکات بهداشتی در خدمت بانوان مراجعه کننده است.
برپایه این گزارش؛ بوستان ترافیک منطقه 15 در ناحیه سه به آدرس خیابان شهید ابراهیمی، خیابان شهید اسماعیلی واقع است و شهروندان علاقه مندان به منظور کسب اطلات بیشتر از دوره کلاس آموزش دوچرخه سواری شهری ویژه بانوان می توانند با شماره تلفن 33896659 الی 61 تماس بگیرند.
برپایی کلاس آموزش دوچرخه سواری بانوان در منطقه 15تهران
برچسب ها
استاندار فارس: زیرگذر گویم، ترافیک ورودی غرب شیراز را کاهش می دهد
سکان نیوز؛ استاندار فارس، با اشاره به قرار داشتن پروژه زیرگذر گویم در مراحل پایانی اجرا گفت: با تکمیل و بهره برداری از این پروژه، دغدغه و مشکل ترافیک غرب و شمال غرب شیراز کاهش قابل توجهی خواهد یافت.
تقدیر استاندار فارس از شهردار کلان شهر شیراز
سکان نیوز؛ استاندار فارس با اهدای لوحی از «محمدحسن اسدی» به دلیل کسب امتیاز قابلقبول شهرداری شیراز در زمینه ارزیابی عملکرد، بازرسی، پاسخگویی و رسیدگی به شکایات، تقدیر و از تلاشهای وی در کسوت شهردار این کلانشهر و همچنین شورای اسلامی شهر و مجموعه همکاران در مدیریت شهری قدردانی کرد.
بک دستگاه ماشین فوماتیک آتش نشانی تا پایان سال تحویل شهرداری می شود/ آسفالت 350 کوچه در معابر اصلی
شهردار قائمشهر کاظم علیپور در نشست خبری پایان سال درباره اقدامات عمرانی و فضای سبز در سال ۱۴۰۳ گزارش کاملی ارائه داد و اعلام کرد اعضای شورای شهر و کارکنان شهرداری در تلاش هستند تا فضای شهر از لحاظ زیبایی در میان شهرهای دیگر استان زبانزد شود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.