به گزارش سکان به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 9، با توجه به تاکید شهردار تهران بر رفع مشکلات و چالش های شهری و رویکرد ایجاد تحولی نوین در قالب نگهداشت شهر، طی زمانبندی ۶۰ روزه در این منطقه کلید خورد.
طرح تحول نگهداشت شهر با هدف ارتقاء خدمت رسانی و افزایش رضایتمندی شهروندان، طرح تحول نگهداشت شهر به عنوان نخستین دستور اجرائی شهردار تهران و سند خدمت رسانی به شهروندان پایتخت ابلاغ و اجرا شده است.
بر این اساس نشستی به منظور تحلیل کلیات طرح و بررسی فرایند اجرای این طرح با حضور مدیر پروژه طرح تحول نگهداشت شهر و هیئت همراه، مدیران شهری، اجرایی و شهرداران نواحی برگزار شد.
در این نشست، طرح تحول به عنوان طرحی تحول آفرین در خدمت رسانی به شهروندان، در حوزه های مختلف اعم از نگهداشت مناسب شهر و رفع کمبودها و نابسامانی های شهری، لایروبی انهار و کانال ها، تامین روشنایی فضای بی دفاع شهری، نظافت، لکه گیری، ساماندهی متکدیان وکودکان کار، بهبود سرانه فضاهای شهری با بهره گیری از اطلاعات سامانه های نظارتی مورد ارزیابی قرار گرفت.
محمد یارمحمدی مدیر اجرایی پروژه در این جلسه یادآور شد: سنجش ارزیابی عملکرد حوزه ها در اجرای طرح تحول نگهداشت شهر بر اساس عملکرد، ظرفیت ها، کاهش پیام های مردمی در سامانه های نظارت همگانی، شاخص بودن فعالیت ها و بازخورد رضایتمندی شهروندان خواهد بود.
شیرازی مدیر روابط عمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران نیز در این جلسه توضیحاتی را درباره مستند سازی و ارائه گزارش به شهردار تهران و شهروندان ارائه کرد و گفت: ادارات روابط عمومی در انعکاس اخبار و تحولات طرح تحول نگهداشت شهر، نقش مهمی داشته و می توانند در بهبود سرمایه انسانی شهردار موثر واقع شوند.
در ادامه جلسه مدیران شهری و شهرداران نواحی در این نشست با طرح نقطه نظرات و چالش های پیش رو، پیشنهاد شان را برای اجرای این طرح طبق نیازسنجی برمبنای محلات ارائه کردند.
برگزاری جلسه طرح تحول نگهداشت شهر در شهرداری منطقه 9 تهران
برچسب ها
استاندار فارس: زیرگذر گویم، ترافیک ورودی غرب شیراز را کاهش می دهد
سکان نیوز؛ استاندار فارس، با اشاره به قرار داشتن پروژه زیرگذر گویم در مراحل پایانی اجرا گفت: با تکمیل و بهره برداری از این پروژه، دغدغه و مشکل ترافیک غرب و شمال غرب شیراز کاهش قابل توجهی خواهد یافت.
تقدیر استاندار فارس از شهردار کلان شهر شیراز
سکان نیوز؛ استاندار فارس با اهدای لوحی از «محمدحسن اسدی» به دلیل کسب امتیاز قابلقبول شهرداری شیراز در زمینه ارزیابی عملکرد، بازرسی، پاسخگویی و رسیدگی به شکایات، تقدیر و از تلاشهای وی در کسوت شهردار این کلانشهر و همچنین شورای اسلامی شهر و مجموعه همکاران در مدیریت شهری قدردانی کرد.
بک دستگاه ماشین فوماتیک آتش نشانی تا پایان سال تحویل شهرداری می شود/ آسفالت 350 کوچه در معابر اصلی
شهردار قائمشهر کاظم علیپور در نشست خبری پایان سال درباره اقدامات عمرانی و فضای سبز در سال ۱۴۰۳ گزارش کاملی ارائه داد و اعلام کرد اعضای شورای شهر و کارکنان شهرداری در تلاش هستند تا فضای شهر از لحاظ زیبایی در میان شهرهای دیگر استان زبانزد شود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.