تغییر لیست مشمولان طرح حمایت معیشتی در خرداد ۹۹ - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Sunday, 3 August , 2025
گروه : اقتصادی
پ
  • شناسه : 1811
  • 13 اسفند 1398 - 10:19
  • 0 دیدگاه
میرزایی اعلام کرد؛

تغییر لیست مشمولان طرح حمایت معیشتی در خرداد ۹۹

تغییر لیست مشمولان طرح حمایت معیشتی در خرداد ۹۹
تغییر لیست مشمولان طرح حمایت معیشتی در خرداد ۹۹
سخنگوی شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی با اشاره به بررسی دو مرحله‌ای وضعیت مشمولان طرح حمایت معیشتی در خرداد و آذر هر سال، تاکید کرد که لیست مشمولان این طرح خرداد ۹۹ دستخوش تغییر خواهد شد.

به گزارش سکان نیوز، حسین میرزایی در یک برنامه رادیویی با اشاره به پیشنهاد مجلس مبنی بر تلفیق یارانه نقدی و معیشتی و پرداخت ادغامی آن به مشمولان اظهار کرد: این بحث در مجلس مطرح و ادله مختلفی نیز مورد توجه قرار گرفت اما بعد از منتفی شدن آن، قرار شد سال آینده ۷۸ میلیون ایرانی یارانه ۴۵۵۰۰ هزار تومانی را دریافت و ۶۰ میلیون ایرانی طرح حمایت معیشتی را بگیرند.

وی در خصوص ادله دولت در راستای رد طرح ادغام این دو یارانه گفت: ما در وزارت تعاون ۶۰ میلیون نفری که اولویت بالاتر برای دریافت یارانه حمایت معیشتی را داشتند، شناسایی کرده بودیم و اگر سهم این افراد کم می‌شد و مبلغ ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ تومان برای خانوار یک نفره به ۷۲ هزار تومان تقلیل پیدا می‌کرد، افراد ضرر می‌کردند.

میرزایی ادامه داد: بسیاری افراد مشمول در استان‌های محروم و مناطق روستایی و حاشیه شهرها بودند و ما آنها را در زندگی روزمره رصد نکردیم. این افراد ۱۱ میلیون و ۹۰۰ هزار خانواده از مجموع ۱۹ میلیون خانوار هستند که حتی خودرو هم ندارند و قطعاً بنزین سوبسیدی را هم دریافت نمی‌کنند که از هر جهت ادغام برای این افراد ضررهایی به همراه داشت.

وی یادآور شد: ما ادله خود را مطرح و شیوه شناسایی را از محل پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان برای نماینده‌های مجلس ارائه دادیم و در نتیجه مجلس متقاعد و بنا شد با همین رویه پیش رویم و در خرداد ماه ۹۹ اولین مرحله پایش را پشت سر بگذاریم.

میرزایی خاطرنشان کرد: بنا شد بر اساس مصوبه هیئت وزیران خرداد و آذر هر سال یکبار کل جامعه هدف که متقاضی طرح حمایت معیشتی هستند، بررسی شوند که تا امروز حدود ۱۹ میلیون خانوار حمایت این طرح را دریافت می‌کنند و افراد دیگری که متقاضی هستند و در لیست یارانه بگیران نبودند، یکبار دیگر در خرداد بررسی شوند.

وی ادامه داد: در مرحله بررسی خرداد ماه سال آینده، امکان دارد برخی افراد مشمول نباشند ولی با بررسی شرایط معیشت شأن، به عنوان مشمول وارد طرح و به لیست اضافه شوند؛ همچنین امکان دارد تمکن مالی برخی افراد افزایش و اولویت آنها کاهش یابد و علی القاعده از لیست مشمولان خارج شوند.

میرزایی خاطرنشان کرد: عده‌ای از مردم اطلاعات موجود در حساب شأن را پذیرفته‌اند اما اعلام می‌دارند این مبالغ متعلق به صاحب کاران یا افراد خانواده آنهاست. روی سخن ما، با نظام اقتصاد توأم با مسئولیت است؛ یعنی اگر مبلغی به حساب کسی واریز می‌شود، فرد باید مسئولیت آن را بپذیرد.

وی افزود: فردی ممکن است ادعا کند یک مؤسسه خیریه راه اندازی کرده، در حالی که در هیچ جای دنیا اجازه ایجاد مؤسسه خیریه را به افراد معمولی نمی‌دهند.

میرزایی گفت: یکی از محمل‌های جدی در بحث پولشویی در کل دنیا، همین مؤسسات خیریه هستند پس بنابراین افرادی که به هر نحوی مؤسسه خیریه دارند یا اقدام مالی به نیابت از دیگران انجام می‌دهند، باید ساختار حقوقی لازم را ایجاد کنند و پول‌ها به یک حساب حقوقی واریز شود.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

حذف ۴ صفر از پول ملی؛ جراحی اسمی یا درمان اقتصادی؟ 10 مرداد 1404

حذف ۴ صفر از پول ملی؛ جراحی اسمی یا درمان اقتصادی؟

سکان نیوز: با حذف چهارصفر، شکل ظاهری پول، روند حسابداری و شاید، نگاه روانی جامعه به ارزش پول تغییر می کند هرچند برخی این کار را مقدمه اصلاحات گسترده تر و تغییر نگاه جهانی به پول ما می بینند.

پرداخت مرحله سوم معوقات ۱۴۰۳ با حقوق تیر احکام متناسب‌سازی بازنشستگان بعد از واگذاری شرکتها به بخش خصوصی صادر شد 02 مرداد 1404

پرداخت مرحله سوم معوقات ۱۴۰۳ با حقوق تیر احکام متناسب‌سازی بازنشستگان بعد از واگذاری شرکتها به بخش خصوصی صادر شد

سکان نیوز:معاون فنی و عملیات بیمه‌ای صندوق بازنشستگی فولاد، با اعلام این خبر گفت: احکام متناسب‌سازی بازنشستگان در چارچوب قوانین و ضوابط آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی صادر شده است.

دو سال پُر استرس برای تجار/ سردرگمی فعالان اقتصادی با بخشنامه‌های خلق‌الساعه 01 مرداد 1404

دو سال پُر استرس برای تجار/ سردرگمی فعالان اقتصادی با بخشنامه‌های خلق‌الساعه

سکان نیوز؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد، دو سال پرالتهاب را در فضای تجارت خارجی ایران طی کرده‌ایم؛ از سهمیه‌بندی سختگیرانه و بحران ثبت سفارش تا بخشنامه‌های خلق‌الساعه و صف‌های طولانی تخصیص ارز، نمونه‌هایی از چالش‌های مصنوعی تجارت خارجی کشور هستند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.