اقلام اساسی به وفور در بازار مازندران وجود دارد - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 15 December , 2025
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 1808
  • 13 اسفند 1398 - 10:18
  • 0 دیدگاه
رئیس سازمان صمت مازندران:

اقلام اساسی به وفور در بازار مازندران وجود دارد

اقلام اساسی به وفور در بازار مازندران وجود دارد
اقلام اساسی به وفور در بازار مازندران وجود دارد
رئیس سازمان صمت مازندران، هرگونه کمبود کالا را در استان رد کرد و گفت: اقلام اساسی به وفور در بازار استان وجود دارد.

به گزارش  سکان نیوز، حسینقلی قوانلو پیش ازظهر سه شنبه در حاشیه ستاد تنظیم بازار استان با بیان اینکه اقلام اساسی مورد نیاز خانوار به وفور در سطح فروشگاه‌ها و واحدهای صنفی در سراسر استان وجود دارد، افزود: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته امسال وضعیت موجودی کالاهای اساسی در انبارها و فروشگاه‌ها و واحدهای صنفی در سطح استان در سطح بسیار مطلوب‌تری نسبت به سال‌های گذشته می‌باشد.

وی با تکذیب هر گونه کمبود کالا در سطح استان گفت: در راستای تنظیم بازار گوشت منجمد گوساله، شکر، مرغ در سطح فروشگاه‌های بزرگ و دیگر فروشگاه‌های منتخب توزیع شده ومردم به راحتی می‌توانند آنها را تهیه کنند.

قوانلو در ادامه به توزیع میوه‌های سیب و پرتقال تنظیم بازاری در سطح استان اشاره وافزود: براساس برنامه ریزی های به عمل آمده مقرر شد در ایام پایانی سال این میوه‌ها در سطح بازار استان عرضه شود.

وی تصریح کرد: با اطمینان خاطر به هم استانی‌های عزیز عرض می‌کنم هیچ کمبود کالایی در حوزه سبد خانوار وجود نداشته و همه کالاها در سطح بسیار خوبی هم در سطح عرضه و هم در انبارها موجود می‌باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از رصد لحظه‌ای بازار توسط بازرسان این سازمان خبر داد و اعلام داشت: متأسفانه برخی از افراد در روزهای اخیر در فضای مجازی دست به انتشار شایعه مبنی بر کمبود کالا می‌زنند که بیشتر می‌خواهند فضای نگرانی در جامعه را به وجود آورند در حالی که مردم عزیز ما خود شاهدند هم اکنون سطح موجودی کالاها واقعاً در واحدهای صنفی و فروشگاه‌ها در ایده آل ترین حالت قرار دارد.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

قدردانی از مجموعه شرکت گاز استان همدان به‌دلیل اقدامات مؤثر در پدافند غیرعامل 23 آذر 1404

قدردانی از مجموعه شرکت گاز استان همدان به‌دلیل اقدامات مؤثر در پدافند غیرعامل

سکان نیوز؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان با تقدیر از مدیرعامل شرکت گاز استان، اقدامات این مجموعه را در نهادینه‌سازی پدافند غیرعامل، عاملی مؤثر در ارتقای تاب‌آوری، امنیت و تداوم خدمات‌رسانی به مردم دانست.

پایش مصرف گاز۵۴۷ مرکز دولتی و عمومی در استان گلستان 23 آذر 1404

پایش مصرف گاز۵۴۷ مرکز دولتی و عمومی در استان گلستان

سکان نیوز؛ مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان از اجرای مستمر طرح پایش دمای ساختمان‌های اداری، اصناف و اماکن عمومی با هدف مدیریت بهینه انرژی و ترویج الگوی صحیح مصرف در ایام سرد سال خبر داد.

تخلیه نخستین محموله سیمان نیزار قم در بندر کاسپین 22 آذر 1404

تخلیه نخستین محموله سیمان نیزار قم در بندر کاسپین

سکان نیوز؛ مدیرکل راه آهن شمال۲ از آغاز عملیات تخلیه نخستین پارت از محموله ١۵٠ هزار تنی سیمان نیزار قم از طریق شبکه ریلی در بندر کاسپین خبر داد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.