تعطیلی برنامه های فرهنگی و هنری در مازندران تمدید شد - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 16 July , 2026
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 1598
  • 10 اسفند 1398 - 13:42
  • 0 دیدگاه
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران:

تعطیلی برنامه های فرهنگی و هنری در مازندران تمدید شد

تعطیلی برنامه های فرهنگی و هنری در مازندران تمدید شد
تعطیلی برنامه های فرهنگی و هنری در مازندران تمدید شد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از تمدید تعطیلی برنامه‌های فرهنگی و هنری استان برای دومین هفته در استان خبر داد و گفت: شیب بیماری کرونا در استان مازندران روند صعودی دارد.

به گزارش سکان نیوز، عباس زارع صبح شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به تعطیلی برنامه‌های فرهنگی و هنری استان برای دومین هفته متوالی در استان اظهار داشت: تمامی کنسرت‌ها، جشنواره‌ها و برنامه‌های فرهنگی در این هفته تعطیل شده است.

وی افزود: فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی نیز تعطیل شده است و باید از این تعطیلی‌ها برای کنترل و قرنطینه بیماری استفاده کنیم.

وی از راه اندازی قرارگاه رسانی ای مقابله با بیماری کرونا در استان خبر داد و گفت: تاکنون ۱۳۷ مورد از تولید محتوای رسانه‌ای در استان رصد و پیگیری شده است.

زارع با عنوان اینکه عکس نوشته‌ها و تولیدات محتوایی برای پیشگیری از ویروس کرونا تولید و رصد می‌شود، افزود: تولید محتوا حوزه آگاهی بخشی به مردم برای پیشگیری از ویروس کرونا امری مهم به شمار می‌رود.

حامد روحانی زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با بیان اینکه بیماری کرونا را زودتر از موعد شکست خواهیم داد، گفت: در حال حاضر تمامی امکانات مورد نیاز برای خدمات دهی به بیماران در استان مهیا است و باید از انتقال این بیماری پیشگیری کرد.

وی با اظهار اینکه هر فرد بیمار می‌تواند سه تا چهار نفر را مبتلا کند تصریح کرد: باید آمار را به زیر یک نفر کاهش دهیم و این امر مستلزم همکاری همه مردم است.

روحانی زاده با تاکید برپرهیز از سفرهای غیرضرور در استان یادآور شد: تعطیلی‌ها مساوی با مسافرت نیست زیرا امن ترین جا برای پیشگیری از این بیماری خانه‌ها است.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان 23 تیر 1405

همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به افزایش مصرف برق همزمان با تداوم گرمای هوا، مدیریت مصرف از سوی مشترکان را مهم‌ترین عامل کمک به حفظ پایداری شبکه برق در این روزها دانست و بر همکاری مردم در مصرف بهینه برق و نیز نقش تعیین‌کننده‌ آنها در تأمین برق پایدار برای تمامی مشترکان استان تأکید کرد.

آغاز توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در شهرک امام خمینی(ره) بهشهر 23 تیر 1405

آغاز توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در شهرک امام خمینی(ره) بهشهر

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از آغاز عملیات اجرایی طرح شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهرک امام خمینی(ره) شهرستان بهشهر خبر داد و گفت: اجرای این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌های فاضلاب، ارتقای شاخص‌های بهداشت عمومی، حفاظت از محیط‌زیست و افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود 23 تیر 1405

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود

سکان نیوز:رئیس جمهور گفت: دولت با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های خود در کنار فعالان اقتصادی خواهد بود، اما در برابر هرگونه تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی، با قاطعیت و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.