سکان نیوز/ دومین دستگاه اکسیژن ساز را با ظرفیت ۴۰۰ لیتر در دقیقه با هزینه خرید ۱۹ میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی مازندران تحویل بیمارستان امام خمینی (ره ) بهشهر شد که در روزهای آینده نصب و مورد بهره برداری قرار می گیرد.
گفتی است دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ماه گذشته، مراحل درخواست تامین ۱۳ دستگاه اکسیژنساز برای مراکز درمانی استان به وزارت بهداشت انجام داد که با توجه به اهمیت موضوع و با پیگیری های مدیریت دانشگاه، تا کنون همه این دستگاه ها از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی مازندران خریداری و تحویل بیمارستان های سطح استان شد.
تحویل دومین دستگاه اکسیژن ساز به بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر
سکان نیوز/همه این دستگاه ها از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی مازندران خریداری و تحویل بیمارستان های سطح استان شد.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=14676
برچسب ها
قدردانی از مجموعه شرکت گاز استان همدان بهدلیل اقدامات مؤثر در پدافند غیرعامل
سکان نیوز؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان با تقدیر از مدیرعامل شرکت گاز استان، اقدامات این مجموعه را در نهادینهسازی پدافند غیرعامل، عاملی مؤثر در ارتقای تابآوری، امنیت و تداوم خدماترسانی به مردم دانست.
پایش مصرف گاز۵۴۷ مرکز دولتی و عمومی در استان گلستان
سکان نیوز؛ مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان از اجرای مستمر طرح پایش دمای ساختمانهای اداری، اصناف و اماکن عمومی با هدف مدیریت بهینه انرژی و ترویج الگوی صحیح مصرف در ایام سرد سال خبر داد.
تخلیه نخستین محموله سیمان نیزار قم در بندر کاسپین
سکان نیوز؛ مدیرکل راه آهن شمال۲ از آغاز عملیات تخلیه نخستین پارت از محموله ١۵٠ هزار تنی سیمان نیزار قم از طریق شبکه ریلی در بندر کاسپین خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.














































