۵۰ واحد صنفی مختلف درآمل پلمپ شد - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 16 July , 2026
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 2879
  • 07 فروردین 1399 - 7:09
  • 0 دیدگاه
رئیس اداره صمت آمل:

۵۰ واحد صنفی مختلف درآمل پلمپ شد

۵۰ واحد صنفی مختلف درآمل پلمپ شد
۵۰ واحد صنفی مختلف درآمل پلمپ شد
رئیس اداره صنعت، معدن وتجارت آمل، از پلمپ حدود ۵۰ واحد صنفی متخلف دراین شهرستان به علت نادیده گرفتن مصوبات ستاد مقابله با کرونا خبر داد.

سکان نیوز/ چنگیز فروزان اظهار داشت: با توجه به مصوبه ستاد پیشگیری از کرونا و شورای تأمین در خصوص تعطیلی واحدهای صنفی غیر ضروری گشت مشترکی با حضور مأمورین واحد بازرسی اصناف و اماکن نیروی انتظامی و تعزیرات حکومتی آمل اجرا شد که در این خصوص ۵۰ واحد صنفی به دلیل عدم توجه به تذکرات بازرسان نسبت به عدم رعایت مسائل بهداشتی پلمپ شد.

وی با بیان اینکه عمده واحدهایی که دراین طرح ضربتی پلمپ شده شامل، پوشاک، کیف وکفش، گلفروشی وکتاب و قهوه خانه‌ها بوده است، افزود: در روزهای گذشته نیز چندین واحد صنفی دیگر هم تعطیل شدند.

رئیس اداره صنعت، معدن وتجارت آمل تاکید کرد، همه واحدهای صنفی غیر ضروری با توجه به پیشنهاد ستاد پیشگیری از کرونا حداقل تا ۱۵ فروردین تعطیل هستند و در صورت مشاهده واحدهای صنفی مشغول به فعالیت در این مدت پلمپ خواهد شد.

فروزان تصریح کرد: نظارت بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف بر صنف‌هایی که فعالیت آنها طبق ابلاغیه قبلی محدود شده ادامه خواهد داشت ضمن آنکه موضوع ابلاغیه جدید در زمینه تعطیلی پاساژها و صنوف تا تعطیلی اعلام شده هم با جدیت دنبال می‌شود.

وی از عموم مردم درخواست کرد با رعایت دقیق نکات بهداشتی، تا حد امکان از منازل خویش خارج نشوند تا هر چه سریع‌تر، زنجیره انتقال این بیماری قطع و از وضعیت بحرانی خارج شویم.

برچسب ها

همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان 23 تیر 1405

همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به افزایش مصرف برق همزمان با تداوم گرمای هوا، مدیریت مصرف از سوی مشترکان را مهم‌ترین عامل کمک به حفظ پایداری شبکه برق در این روزها دانست و بر همکاری مردم در مصرف بهینه برق و نیز نقش تعیین‌کننده‌ آنها در تأمین برق پایدار برای تمامی مشترکان استان تأکید کرد.

آغاز توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در شهرک امام خمینی(ره) بهشهر 23 تیر 1405

آغاز توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در شهرک امام خمینی(ره) بهشهر

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از آغاز عملیات اجرایی طرح شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهرک امام خمینی(ره) شهرستان بهشهر خبر داد و گفت: اجرای این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌های فاضلاب، ارتقای شاخص‌های بهداشت عمومی، حفاظت از محیط‌زیست و افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود 23 تیر 1405

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود

سکان نیوز:رئیس جمهور گفت: دولت با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های خود در کنار فعالان اقتصادی خواهد بود، اما در برابر هرگونه تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی، با قاطعیت و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.