به گزارش سکان، حسن گنجی با اعلام این خبر گفت: بهمنظور شناسایی معابر گذرهای فاقد ایمنی و خطرساز و پیگیری اهالی مبنی بر افتادن سنگهای دیواره و حادثهساز بودن این مسئله، و در راستای ساماندهی مسیر خیابان کوثر شرقی به طرف طرلان درهسی و ایمنسازی این مسیر با توجه به وضعیت نامناسب، عملیات اجرائی احداث دیوارهای حائل سنگی توسط واحد عمرانی منطقه به اتمام رسید.
وی طول مسیر دیوار سنگی اجرا شده را ۱۸ متر عنوان کرد و افزود: دیوار سنگی حائل با عرض متغیر، از پایینترین نقطه تقریباً ۱.۶ متری از سطح زمین شروع شده و در ارتفاع سه متری با عرض ۰.۶ به پایان میرسد.
سرپرست شهرداری منطقه ۱۰ یادآور شد: این دیوار سنگی باعث جلوگیری از ریزش و یا ایجاد مخاطرات احتمالی در مسیر شده و همچنین استحکام سطح ایجاد شده، خواهد شد.
اتمام احداث دیوار سنگی خیابان کوثر شرقی منطقه ۱۰ تبریز
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=30709
برچسب ها
رقابتی داغ برای 9 کرسی پارلمان شهری پاکدشت
سکان نیوز: رقابت داغ کسب 9 کرسی پارلمان شهری در پاکدشت وارد فاز جدیدی شده است.
گامی تازه در ساماندهی ترافیک قائمشهر با زیرگذر قائممحله
پروژه زیرگذر ریلی قائممحله در قائمشهر با هدف کاهش گرههای ترافیکی و ایجاد دسترسی ایمن میان مناطق جنوبی و مرکز شهر به بهرهبرداری رسید؛ طرحی زیرساختی که به گفته شهردار قائمشهر با اعتباری حدود ۱۲۰ میلیارد تومان اجرا شده و بخشی از برنامه توسعه زیرگذرهای ریلی این شهر به شمار میرود.
تخفیف 40 درصدی عوارض نوسازی عمرانی و پسماند شهری شهرداری گرگان
سکان نیوز: قائم مقام شهردار گرگان از تخفیف 40 درصدی عوارض نوسازی عمرانی و پسماند شهری + 10 درصد جایزه خوش حسابی تا 20 اسفند ماه خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.














































