۵۰۰ هزار اصله نهال برای زراعت چوب در مازندران غرس شد - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 16 July , 2026
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 2018
  • 15 اسفند 1398 - 10:04
  • 0 دیدگاه
مدیرکل منابع طبیعی مازندران:

۵۰۰ هزار اصله نهال برای زراعت چوب در مازندران غرس شد

۵۰۰ هزار اصله نهال برای زراعت چوب در مازندران غرس شد
۵۰۰ هزار اصله نهال برای زراعت چوب در مازندران غرس شد
مدیرکل منابع طبیعی مازندران گفت: امسال ۵۰۰ هزار اصله نهال برای زراعت چوب در استان توزیع شده است.

به گزارش  سکان نیوز، سید محسن موسوی صبح پنجشنبه در حاشیه مراسم درختکاری در ساری، نهالکاری همگانی برای ایرانی سرسبز را شعار هفته منابع طبیعی بیان کرد و گفت: امسال استقبال مردم برای کاشت درخت مطلوب بوده است و در مجموع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در استان توزیع شده است.

وی با بیان اینکه هرچند به دلیل شیوع کرونا ویروس تجمعات را محدود کردیم اما روند غرس نهال و درختکاری در استان کاهش نیافته و استقبال مردم بی نظیر بوده است، افزود: منابع طبیعی در سال جاری احساس غربت نکرد و سطح تعهد جنگلکاری را ۱۵۰ هکتار به ۴۵۰ هکتار افزایش دادیم.

وی با عنوان اینکه ۹۰۰ هزار اصله گونه‌های درختی در سطح ۵۰۰ هکتار از عرصه‌های طبیعی غرس شده است، افزود: روند ایجاد نهال کاری در استان کاهش نیافته و استقبال خوب بوده است.

موسوی با اشاره به ایام نوروز، از جنگل‌ها به عنوان تفرجگاه خوبی برای مسافران نوروزی یاد کرد و از آنان خواست تا در صیانت از عرصه‌ها تلاش کنند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان 23 تیر 1405

همدلی مردم و تلاش صنعت برق؛ نسخه عبور از فصل گرم تابستان

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با اشاره به افزایش مصرف برق همزمان با تداوم گرمای هوا، مدیریت مصرف از سوی مشترکان را مهم‌ترین عامل کمک به حفظ پایداری شبکه برق در این روزها دانست و بر همکاری مردم در مصرف بهینه برق و نیز نقش تعیین‌کننده‌ آنها در تأمین برق پایدار برای تمامی مشترکان استان تأکید کرد.

آغاز توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در شهرک امام خمینی(ره) بهشهر 23 تیر 1405

آغاز توسعه زیرساخت‌های فاضلاب در شهرک امام خمینی(ره) بهشهر

سکان نیوز: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از آغاز عملیات اجرایی طرح شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهرک امام خمینی(ره) شهرستان بهشهر خبر داد و گفت: اجرای این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌های فاضلاب، ارتقای شاخص‌های بهداشت عمومی، حفاظت از محیط‌زیست و افزایش کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود 23 تیر 1405

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود

سکان نیوز:رئیس جمهور گفت: دولت با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های خود در کنار فعالان اقتصادی خواهد بود، اما در برابر هرگونه تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی، با قاطعیت و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.