۱۲ هزار تن کیوی از گمرکات مازندران صادر شد - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 16 July , 2026
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 1747
  • 12 اسفند 1398 - 10:36
  • 0 دیدگاه
ناظر گمرکات مازندران:

۱۲ هزار تن کیوی از گمرکات مازندران صادر شد

۱۲ هزار تن کیوی از گمرکات مازندران صادر شد
۱۲ هزار تن کیوی از گمرکات مازندران صادر شد
ناظر گمرکات مازندران گفت: در سال جاری بیش از ۱۲ هزار تن کیوی به ارزش بیش از ۹ میلیون دلار از طریق گمرکات استان صادر شده است.

به گزارش سکان نیوز، علی یوسفی منش صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: طی ۱۱ ماهه سال جاری بیش از ۹میلیون و۲۵۵ هزار دلار کیوی از طریق گمرکات استان مازندران صادر شد و حجم صادرات کیوی طی ۱۱ ماهه سال ۹۸ ازطریق گمرک نوشهر و ساری با رشد وزنی ۱۱۹ درصدی از مرز ۱۲ هزار و۳۸۶ تن گذشت.

وی گفت: ارزش کیوی صادر شده برابر با ۹ میلیون و۲۵۵ هزار و۷۹۷ دلار بوده که رشد ۱۷۱ درصدی را نسبت مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

به گفته یوسفی منش، کشورهای هند، ازبکستان، بحرین، گرجستان، قزاقستان، روسیه و اسپانیا کشورهای مقصد کیوی‌های صادر شده از گمرکات مازندران بودند.

وی ادامه داد: میزان صادرات کیوی از کل کشور ۱۳۴ هزار تن به ارزش ۹۷ میلیون دلار بوده وگمرکات مازندران رتبه سوم در بین ۴۰ گمرک فعال در صادرات کیوی در کل کشور را داراست.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

25 تیر 1405
18سال سکوت و انتظار:

پل تلار بهنمیر؛ نماد یک بلاتکلیفی یا آزمون پاسخگویی مدیران؟

سکان نیوز؛گاهی یک پروژه عمرانی، صرفاً یک پل یا یک جاده نیست؛ بلکه نمادی از نحوه مدیریت، تصمیم‌گیری و میزان پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم است.

از زیست‌فناوری تا استانداردهای بیمارستانی؛ فنی‌وحرفه‌ای مازندران از مرزهای برنامه‌ریزی مهارتی عبور کرد 25 تیر 1405

از زیست‌فناوری تا استانداردهای بیمارستانی؛ فنی‌وحرفه‌ای مازندران از مرزهای برنامه‌ریزی مهارتی عبور کرد

پژوهش در فنی و حرفه‌ای مازندران دیگر صرفاً یک واحد پشتیبان نیست؛ بلکه به کانون اندیشه‌ورزی توسعه مهارت تبدیل شده است. مدیرکل این مجموعه با اعلام ثبت رکوردهای تازه در تولید محتوای آموزشی و تدوین استانداردهای راهبردی در تعامل با صنایع بزرگ، از حرکت شتابان این مجموعه در لبه دانش مهارتی برای پاسخگویی به نیازهای واقعی بازار کار خبر داد.

تربیت نسل انقلابی با ترویج افکار «امام شهید» در مدارس مازندران 25 تیر 1405

تربیت نسل انقلابی با ترویج افکار «امام شهید» در مدارس مازندران

سعید کهن‌سال، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران، همکاری با آموزش‌وپرورش را فرصتی مغتنم برای خروج از برنامه‌های کلیشه‌ای و انتقال مفاهیم عمیق ایثار، جهاد و شهادت به دانش‌آموزان با بهره‌گیری از اندیشه‌های مرجع عالی‌قدر تشیع، «امام شهید» عنوان کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.