ناسا سیستم ناوبری به مدار ماه می فرستد - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 16 July , 2026
گروه : اجتماعی
پ
  • شناسه : 1126
  • 28 بهمن 1398 - 12:20
  • 0 دیدگاه
تا سال آینده ؛

ناسا سیستم ناوبری به مدار ماه می فرستد

ناسا سیستم ناوبری به مدار ماه می فرستد
ناسا سیستم ناوبری به مدار ماه می فرستد
قرار است در ۲۰۲۱ میلادی شرکت راکت لب یک سیستم ناوبری برای ناسا به مدار ماه ببرد. در این ماموریت سیستمی برای مسیریابی ایستگاه های «گیت وی»به مدار ماه ارسال می شود.

به گزارش سکان نیوز به نقل از تک کرانچ، شرکت «راکت لب» در آزمایش سیستم «CAPSTONE کیوب ست» ناسا همکاری می کند و در ۲۰۲۱ میلادی این سیستم را به مدار ماه می برد.

سیستم  CAPSTONE همراه یک موشک الکترون از تاسیسات والوپ این شرکت در ویرجینیا به فضا پرتاب می شود. همچنین در این ماموریت از پلتفرم «فوتون» راکت لب نیز استفاده می شود. این پلتفرم در حقیقت یک ماهواره است که می تواند محموله های مختلفی را پشتیبانی کند. در این ماموریت «فوتون»، سیستم CAPSTONE را که فقط ۵۵ پوند وزن دارد از مدار زمین به مدار ماه می برد. پس از آن موتورهای کوچک CAPSTONE روشن می شوند و آن را به مکان تعیین شده می برند.

این سیستم کوچک ناوبری نخست به طور آزمایشی موقعیت مدارگرد «Reconnaissance» را ردیابی می کند اما در حقیقت کمک می کند ایستگاه های «گیت وی» (در ماموریت آرتمیس) به طور ایمن به سمت ماه حرکت کنند.

شرکت راکت لب در پرتاب سریع ماهواره با بودجه ای اندک تخصص دارد. طبق اطلاعات موجود هزینه ارسال موشک در این شرکت کمتر از ۱۰ میلیون دلار و به عبارتی کمتر از ۱۳.۷ دلار بودجه ای است که ناسا برای ساخت و راه اندازی CAPSTONE هزینه می کند.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

بافت‌های ناکارآمد در ایران با چه تصویری در آینده روبه‌رو است؟ 25 تیر 1405

بافت‌های ناکارآمد در ایران با چه تصویری در آینده روبه‌رو است؟

سکان نیوز: عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: آینده بافت‌های ناکارآمد فقط به میزان نوسازی ساختمان‌ها وابسته نیست، بلکه به کیفیت حکمرانی شهری، توان اقتصادی شهرها، میزان مشارکت مردم و قدرت نظام برنامه‌ریزی کشور در مدیریت این تحولات بستگی خواهد داشت.

وقتی کارگران، آخرین راه را انتخاب می‌کند… 25 تیر 1405
تحلیلی بر یک اتفاق تلخ:

وقتی کارگران، آخرین راه را انتخاب می‌کند…

سکان نیوز: اعتراض کارگران شرکت چوکا تالش را نباید صرفاً یک اتفاق مقطعی در یک واحد صنعتی دانست؛ این رویداد، زنگ هشداری برای همه مدیران و تصمیم‌گیرانی است که تصور می‌کنند می‌توان مطالبات معیشتی کارگران را به تعویق انداخت، بی‌آنکه هزینه‌ای برای تولید و اعتماد عمومی پرداخت شود.

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود 23 تیر 1405

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود

سکان نیوز:رئیس جمهور گفت: دولت با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های خود در کنار فعالان اقتصادی خواهد بود، اما در برابر هرگونه تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی، با قاطعیت و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.