صادرات داروی ایرانی درمان سرطان به تایلند و ارمنستان - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 16 July , 2026
گروه : اجتماعی
پ
  • شناسه : 1177
  • 29 بهمن 1398 - 8:03
  • 0 دیدگاه

صادرات داروی ایرانی درمان سرطان به تایلند و ارمنستان

صادرات داروی ایرانی درمان سرطان به تایلند و ارمنستان
صادرات داروی ایرانی درمان سرطان به تایلند و ارمنستان
مدیر عامل شرکت تولید کننده داروی درمان سرطان از صادرات «سینادوکسوزوم» به تایلند و ارمنستان تا قبل از سال جدید خبر داد.

به گزارش سکان نیوز، یک شرکت دانش بنیان در پارک فناوری پردیس پس از اخذ مجوزهای لازم از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تولید نانوداروی ضد سرطان سینادوکسوزوم، موفق به صادرات و عرضه این محصول به کشور سوریه شد.

این محصول که در زمینه درمان بیماری‌هایی نظیر سرطان پستان و تخمدان کاربرد دارد، با قیمتی کمتر از محصول مشابه خارجی در بازار دارویی ایران عرضه شده است. به نحوی که با وجود قیمت ۷۰۰ دلار برای هر ویال در بازارهای منطقه‌ای، داروی سینادوکسوزوم به قیمت ۳۸۰ هزار تومان با تعرفه آزاد و ۳۸ هزار تومان با تعرفه بیمه‌ای در بازار داخلی عرضه می‌شود.

طبق اعلام این شرکت، داروی سینادوکسوزوم تا کنون بیش از ۶ هزار ویال در کشور فروش داشته است که نشاندهنده پذیرش و تایید آن از سوی متخصصان انکولوژیست است.

داروی سینادوکسوزوم تولید ایران به دلیل اینکه به‌صورت انتخابی بر روی بافت‌های مبتلا عمل می‌کند، عوارض کمتری نسبت به داروی دوکسوروبیسین معمولی دارد.

مهناز قمی مدیر عامل شرکت دانش بنیان تولید کننده این دارو  اظهار کرد: تاکنون موفق شدیم داروی سینادوکسوزوم را به سوریه و لبنان صادر کنیم.

وی با بیان اینکه کشورهای دیگری نیز مخاطب این دارو هستند، بیان کرد: با تلاش‌های زیاد در صدد برآمدیم تا این دارو را در ارمنستان و تایلند ثبت کنیم؛ این رجیستر دارو مدت زمانی به طول می‌انجامد.

قمی با تاکید بر آماده بودن این دارو برای صادرات گفت: پیش بینی می‌کنیم که در ماه پایانی امسال و قبل از سال جدید این دارو وارد تایلند و ارمنستان شود.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

بافت‌های ناکارآمد در ایران با چه تصویری در آینده روبه‌رو است؟ 25 تیر 1405

بافت‌های ناکارآمد در ایران با چه تصویری در آینده روبه‌رو است؟

سکان نیوز: عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: آینده بافت‌های ناکارآمد فقط به میزان نوسازی ساختمان‌ها وابسته نیست، بلکه به کیفیت حکمرانی شهری، توان اقتصادی شهرها، میزان مشارکت مردم و قدرت نظام برنامه‌ریزی کشور در مدیریت این تحولات بستگی خواهد داشت.

وقتی کارگران، آخرین راه را انتخاب می‌کند… 25 تیر 1405
تحلیلی بر یک اتفاق تلخ:

وقتی کارگران، آخرین راه را انتخاب می‌کند…

سکان نیوز: اعتراض کارگران شرکت چوکا تالش را نباید صرفاً یک اتفاق مقطعی در یک واحد صنعتی دانست؛ این رویداد، زنگ هشداری برای همه مدیران و تصمیم‌گیرانی است که تصور می‌کنند می‌توان مطالبات معیشتی کارگران را به تعویق انداخت، بی‌آنکه هزینه‌ای برای تولید و اعتماد عمومی پرداخت شود.

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود 23 تیر 1405

با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود

سکان نیوز:رئیس جمهور گفت: دولت با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های خود در کنار فعالان اقتصادی خواهد بود، اما در برابر هرگونه تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی، با قاطعیت و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.