
این مدیر نمونه کشوری افزود: متاسفانه عدم حمایت مسئولان استان مازندران در حمایت از کارآفرینان موجب دلسردی این قشر قرار گرفته و خودم 2 طرح بزرگ کارآفرینی در حوزه بانوان داشته ام که با کج سلیقگی و بروکراسی های برخی از مدیران به نتیجه نرسید.
وی گفت: دو دوره در حوزه انتخابات شورای شهر نیز در حمایت از جامعه زنان و بانوان کارآفرین کاندیداها شدم که به دلایلی از ادامه رقابت ها کنار کشیدم.
مهندس میناز مهرنوش با اشاره به اینکه این بانوان با حمایت و پشتیبانی و مانع زدایی از کار و سرمایه با رفع موانع تولید و فروش محصولات در حوزه اقتصاد نقش ارزنده ای در تعالی اقتصادی جامعه در کنار حفظ نهاد خانواده دارند افزود: در این میان وظیفه ما بایستی حمایت و تشویق بانوان در امور اقتصادی، همسو کردن فعالیت آنان در راستای توسعه اقتصادی استان، فراهم ساختن زمینه فعالیت بانوان در عرصه تولید و تجارت، ارائه مشاورههای تخصصی و حقوقی به آنان و پشتیبانی از تجاریسازی فعالیتهای نوآورانه باشد.
گفتنی است این بانوی نمونه کارآفرین کشوری در حوزه نویسندگی و شعر نیز دستی بر آتش دارد و کتاب جدید وی بزودی به دوزبان به چاپ خواهد رسید.











































