به گزارش سکان، حجت الاسلام روحانی امامجمعه شهرستان بابل در مراسم نمازظهر عاشورا در امامزاده قاسم شهرستان بابل باعرض تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان در شهرستان بابل وبا قدردانی از استقبال بی نظیر عزاداران حسینی ابرازداشت:ترديدي نيست در اينكه تجلي ايمان آدمي در عبوديت او نهفته است و سيرة همه انبياء و اولياء الهي بر اين بوده است كه در مقابل معبود و خالق خويش تسليم باشند وامام حسین ویارانش با تضرع در برابر معبودشان حادثه ای بی نظیر در تاریخ اسلام به یادگار گذاشته اند.
حاج آقا روحانی ادامه داد:سید الشهداء، در سخت ترین شرایط و در حین جنگ ، نماز را در اول وقت اقامه نموده و هیچ چیز نتوانست مانع نماز اول وقت ایشان شود، ونگفت اول جنگ و بعد نماز، او این درس را از پدر بزرگوارش على علیه السلام آموخته بود وبا بندگی در برابر معبودش به استقبال حق تعالی شتافت .
وی بیان داشت:اقامه نمازظهر اشاره به این است که امام نه تنها خودش نماز مى خوانند بلکه کارى مى کنند که این رابطه محکم با پروردگار همچنان و در همه جا برپاشود . در زیارت نامه امام حسین علیه السلام مى خوانیم .
اشهد انک قد اقمت الصلوة و اتیت الزکوة ؛ گواهى مى دهم که با کشته شدنت نماز را برپا کردى .)) و در زیارت مخصوص آن حضرت آمده است که سلام بر تو اى فرزند گرامى پیامبر! گواهى مى دهم که تو نماز را آن چنان که حقیقت آن مى باشد به پا داشتى و زکات را پرداختى و به حق و حقیقت فرا خواندى و از تباهى و ناپسندى ها نهى کردى و قرآن را چنانکه باید تلاوت نمودى و در راه خدا چنانکه شایسته بود جهاد کردى او به راستى نماز را به صورت بى نظیرى به پا داشت
امام جمعه بابل اذعان داشت:خدا را شاکریم که نمازظهر عاشورا امسال را هم درک کردیم وامید واریم که درک عاشورا وتوسوعا را برای ما به وجود آورد
وی در پایان سخنانش با موعظه مقتل خوانی از روز عاشورا را برای عزاداران حسینی به تصویر کشیده است
برگزاری نماز ظهر عاشورا در امام زاده قاسم بابل
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ساماندهی نیروهای شرکتی در مرحله آخر/تصمیم هیات دولت برای اجرا
سکان نیوز؛ بر اساس آخرین خبرها موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی در نشست اخیر دولت مطرح شده و طرح پیشنهادی دولت نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شده است پس از بررسی و اجماع نظر در کمیسیون مربوطه به نتیجه برسد.دولت چهاردهم درصدد است با توجه به درخواستهای زیادی که در این باره وجود دارد، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی با جدیت به سرانجام برسد.
مدیرکل پست مازندران: اجرای طرح جینف در سیمرغ بسیار کند پیش میرود
مدیرکل پست مازندران در جلسهای با حضور فرماندار ، دهیاران روستاهای بخش مرکزی و تالارپی شهرستان سیمرغ با اشاره به اهمیت اجرای طرح «جینف یا QR» گفت: در استان مازندران، یک میلیون و ۹۰۰ هزار مکان شهری شناسایی شده است
آیا شهرداری قائمشهر فوبیای شفافیت دارد؟/مردم منتظر اقدام شورای شهر
سکان نیوز؛ در پی انتشار یک یادداشت انتقادی درباره وضعیت شفافیت در شهرداری قائمشهر و سکوت قابلتأمل مدیریت شهری در برابر آن، این یادداشت در مقام تکرار پرسشها و تأکید بر حق مردم برای دانستن منتشر میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.