بخش قابل توجهي از توليد انرژي برق در خوزستان در نيروگاه هاي حرارتي انجام مي شود كه خوراك اصلي آن گاز است از سوي ديگر بخش بزرگي از صنابع نفت و گاز در استان از برق تغذيه مي كنند كه همين موارد موضوع نشست عبدالله ابول پور مديرعامل شركت گاز خوزستان و محمود دشت بزرگ مديرعامل شركت برق منطقه اي خوزستان، در اين شركت بوده است.
با توجه به فصل سرما و افزايش مصرف انرژي، موضوع چگونگي صرفه جويي در مصرف گاز و برق در اين جلسه مطرح و مقرر شد كه دو شركت با همكاري همديگر اقدامات مديريت مصرفي را ادامه و به صورت مستمر در ايام سال انجام دهند.
تامين خوراك ( گاز) براي نيروگاه توليد پراكنده برق از ديگر محورهاي اين نشست بود كه مقرر شد مطالعات مكان يابي احداث چند نيروگاه در شهرهاي دزفول، شوش دانيال، ايذه و رامهرمز با همكاري دو شركت انجام تا در مكاني مناسب در نزديكي لوله هاي گاز با فشار مناسب و نيز پست هاي فوق توزيع، احداث شوند.
بررسي مديريت مصرف گاز در نيروگاه ها، از ديگر محورهاي صحبت مديران عامل و معاونين دو شركت برق منطقه اي خوزستان و گاز استان بوده است.
تاكيد بر مديريت مصرف گاز و برق در نشست مديران گاز و برق خوزستان
برچسب ها
قدردانی از مجموعه شرکت گاز استان همدان بهدلیل اقدامات مؤثر در پدافند غیرعامل
سکان نیوز؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان با تقدیر از مدیرعامل شرکت گاز استان، اقدامات این مجموعه را در نهادینهسازی پدافند غیرعامل، عاملی مؤثر در ارتقای تابآوری، امنیت و تداوم خدماترسانی به مردم دانست.
پایش مصرف گاز۵۴۷ مرکز دولتی و عمومی در استان گلستان
سکان نیوز؛ مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان از اجرای مستمر طرح پایش دمای ساختمانهای اداری، اصناف و اماکن عمومی با هدف مدیریت بهینه انرژی و ترویج الگوی صحیح مصرف در ایام سرد سال خبر داد.
معارفه سرپرست جدید ادارهكل روابط عمومی وزارت نفت
سکان نیوز؛ آیین معارفه سامان قدوسی؛ سرپرست ادارهکل روابط عمومی وزارت نفت و تکریم مجید بوجارزاده؛ مدیرکل پیشین روابط عمومی وزارت نفت، با حضور وزیر نفت در محل ساختمان مرکزی وزارت نفت برگزار شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.














































