بخش قابل توجهي از توليد انرژي برق در خوزستان در نيروگاه هاي حرارتي انجام مي شود كه خوراك اصلي آن گاز است از سوي ديگر بخش بزرگي از صنابع نفت و گاز در استان از برق تغذيه مي كنند كه همين موارد موضوع نشست عبدالله ابول پور مديرعامل شركت گاز خوزستان و محمود دشت بزرگ مديرعامل شركت برق منطقه اي خوزستان، در اين شركت بوده است.
با توجه به فصل سرما و افزايش مصرف انرژي، موضوع چگونگي صرفه جويي در مصرف گاز و برق در اين جلسه مطرح و مقرر شد كه دو شركت با همكاري همديگر اقدامات مديريت مصرفي را ادامه و به صورت مستمر در ايام سال انجام دهند.
تامين خوراك ( گاز) براي نيروگاه توليد پراكنده برق از ديگر محورهاي اين نشست بود كه مقرر شد مطالعات مكان يابي احداث چند نيروگاه در شهرهاي دزفول، شوش دانيال، ايذه و رامهرمز با همكاري دو شركت انجام تا در مكاني مناسب در نزديكي لوله هاي گاز با فشار مناسب و نيز پست هاي فوق توزيع، احداث شوند.
بررسي مديريت مصرف گاز در نيروگاه ها، از ديگر محورهاي صحبت مديران عامل و معاونين دو شركت برق منطقه اي خوزستان و گاز استان بوده است.
تاكيد بر مديريت مصرف گاز و برق در نشست مديران گاز و برق خوزستان
سکان نیوز؛ در ديدار مديرعامل شركت برق منطقه اي خوزستان و مديرعامل شركت گاز استان بر همكاري هاي دو جانبه و كاهش مصرف برق و گاز تاكيد شد.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=22482
برچسب ها
مدیریتی جهادی و بیحاشیه در توزیع برق مازندران/ اقدامات موثر حسینی کارنامی برای خدمت به مردم
سکان نیوز: مدیریت جهادی و بی حاشیه مهندس سیدکاظم حسینی کارنامی در شرکت توزیع نیروی برق مازندران برای تامین برق پایدار و مطمئن با توجه به مشکلات موجود قابل تقدیر است.
پتروشیمیها سرمایهگذاران اصلی حوزه انرژی هستند
سکان نیوز؛ مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران 'tj: پتروشیمیها سرمایهگذاران اصلی حوزه انرژی هستند و هدفشان استفاده از گاز صرفهجوییشده برای تامین خوراک تولید است
راهکارهای جلوگیری از هدررفت گاز و رفع نشت با طرح اتصال مفصلی و کوپلینگ یکتکه
مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران از بررسی وضعیت اتصالات مفصلی و اجرای طرح کوپلینگ یکتکه در شبکه گازرسانی استان خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.










































