برگزاری نشست بررسی تلفات پرندگان تالاب میانکاله/آلودگی‌ها پایش می‌شود - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 17 December , 2025
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 1295
  • 01 اسفند 1398 - 8:36
  • 0 دیدگاه

برگزاری نشست بررسی تلفات پرندگان تالاب میانکاله/آلودگی‌ها پایش می‌شود

برگزاری نشست بررسی تلفات پرندگان تالاب میانکاله/آلودگی‌ها پایش می‌شود
برگزاری نشست بررسی تلفات پرندگان تالاب میانکاله/آلودگی‌ها پایش می‌شود
نشست بررسی همه جانبه رخداد تلفات پرندگان وحش تالاب میانکاله ۷ اسفندماه سال جاری در ساری برگزار می‌شود

به گزارش سکان نیوز، مخاطبان این رسانه با ثبت سوژه‌ای با عنوان «لزوم برخورد با مسببان تلف‌شدن پرندگان مهاجر میانکاله» خواستار پیگیری خبرنگاران فارس در این زمینه شدند.

در توضیح این سوژه آمده است، تالاب‌ها نقش اساسی در بهبود بخشی به محیط زیست هر کشوری دارند متاسفانه در کشور ما شاهد خشک شدن دریاچه‌ها ، تالاب‌ها و استفاده نامحدود از ظرفیت تالاب‌ها و ضعف روز افزون دستگاه‌های متولی امر هستیم و هر ساله خسارت زیادی به محیط زیست خود و بین‌الملل می‌زنیم.

مثل پرندگانی که سرمایه بین‌المللی بوده و مهمان کشور ما بودند متاسفانه با تخریب زیست بوم و سوءاستفاده سوداگران و آلوده کنندگان محیط زیست و در سایه ناتوانی متولیان متاسفانه از بین رفتند. باید علت آلودگی پیگیری و خلاهای قانونی شناسایی و با مسببان آن برخورد قاطع صورت گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در این‌باره در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: در ارتباط با برخورد با مسببان باید نقشه راهی باشد که براساس آن عمل شود.

حسینعلی ابراهیمی کارنامی بیان کرد: اگر عامل اصلی این  اتفاق مشخص شود حتما به‌صورت جدی برخورد خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه درباره دلایل این اتفاق نمی‌توان اظهارنظر کرد، تصریح کرد: دامپزشکی علت این واقعه را سم بوتولیسم اعلام کرده که باید منشا مشخص شود که با مشخص شدن آن به صورت جدی برخورد خواهیم کرد.

مدیرکل محیط زیست مازندران گفت: آلودگی‌ها به طور کلی درحال پایش است که منشا آن اعلام شود.

اداره کل دامپزشکی مازندران نیز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ دامپزشکان و فعالان محیط زیست را به حضور در نشست یکروزه بررسی همه جانبه رخداد تلفات پرندگان وحش تالاب میانکاله از ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه ۷ اسفندماه سال جاری با حضور ماکنعلی معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور به همراه مسؤولان و کارشناسان مرتبط سازمانی، در سالن اجتماعات اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران واقع در ساری، خیابان شهبند دعوت کرد که باید  تمامی متخصصان علاقه‌مند شرکت در این نشست حداکثر تا پایان وقت اداری روز شنبه سوم اسفند ماه از طریق شماره تلفن ۰۱۱۳۳۳۴۳۸۳۰ اداره طیور دامپزشکی مازندران نسبت به ثبت نام اقدام، تا شرایط حضور در این نشست فراهم شود.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

قدردانی از مجموعه شرکت گاز استان همدان به‌دلیل اقدامات مؤثر در پدافند غیرعامل 23 آذر 1404

قدردانی از مجموعه شرکت گاز استان همدان به‌دلیل اقدامات مؤثر در پدافند غیرعامل

سکان نیوز؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان با تقدیر از مدیرعامل شرکت گاز استان، اقدامات این مجموعه را در نهادینه‌سازی پدافند غیرعامل، عاملی مؤثر در ارتقای تاب‌آوری، امنیت و تداوم خدمات‌رسانی به مردم دانست.

پایش مصرف گاز۵۴۷ مرکز دولتی و عمومی در استان گلستان 23 آذر 1404

پایش مصرف گاز۵۴۷ مرکز دولتی و عمومی در استان گلستان

سکان نیوز؛ مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان از اجرای مستمر طرح پایش دمای ساختمان‌های اداری، اصناف و اماکن عمومی با هدف مدیریت بهینه انرژی و ترویج الگوی صحیح مصرف در ایام سرد سال خبر داد.

تخلیه نخستین محموله سیمان نیزار قم در بندر کاسپین 22 آذر 1404

تخلیه نخستین محموله سیمان نیزار قم در بندر کاسپین

سکان نیوز؛ مدیرکل راه آهن شمال۲ از آغاز عملیات تخلیه نخستین پارت از محموله ١۵٠ هزار تنی سیمان نیزار قم از طریق شبکه ریلی در بندر کاسپین خبر داد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.