به گزارش سکان نیوز، داستان انتخابات مجلس یازدهم با تمام خوبیها و بدیهایش در اسفندماه به اتمام رسید و نام افرادی که قرار است در کرسیهای این مجلس قرار بگیرند مشخص شد، اما موضوعی که شاید اهمیت بیشتری نسبت به نمایندگان مجلس داشته باشد انتخاب رئیس آن است و اینکه چه کسی قرار است بر صندلی ریاست مجلس و روئسای فراکسیون ها و کمیسیون ها خانه ملت تکیه بزند.
فراکسیون کارگری از جمله فراکسیون های تاثیر گذار و مهم برای جامعه کارگری کشور می باشد تا بتواند پیگیر مطالبات آنها در مجلس شورای اسلامی باشد.
یکی از گزینه های جدیدی ریاست این فراکسیون در مجلس یازدهم علی بابایی کارنامی می باشد که باتوجه به سوابق و تجارب مدیریتی که در حوزه تعاون و کار و انگیزه فراوان خدمت گذاری به قشر عظیم و خدوم کارگران کشور دارد بهترین گزینه برای ریاست این فراکسیون می باشد.
شنیده ها حاکی از این است که تعدادی زیادی از منتخبین مردم در مجلس یازدهم با انتخاب علی بابایی کارنامی به عنوان ریاست فراکسیون کارگری در مجلس یازدهم اعلام حمایت کردند.
بهترین گزینه برای ریاست فراکسیون کارگری مجلس یازدهم کیست؟
برچسب ها
تخلیه نخستین محموله سیمان نیزار قم در بندر کاسپین
سکان نیوز؛ مدیرکل راه آهن شمال۲ از آغاز عملیات تخلیه نخستین پارت از محموله ١۵٠ هزار تنی سیمان نیزار قم از طریق شبکه ریلی در بندر کاسپین خبر داد.
۱۹۴ هزار میلیارد ریال کیوی از باغهای گیلان برداشت شد
سکان نیوز؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولیدکنندگان کیوی با برداشت حدود ۹۸ درصد از این محصول، ۱۹۴ هزار میلیارد ریال از باغهای خود این محصول را برداشت کردند.
اتحادیه اقتصادی اوراسیا؛ از تجارت آزاد با ایران تا چشمانداز توافق با هند
نشست شورای بیندولتی اتحادیه اقتصادی اوراسیا با حضور نخستوزیران و رؤسای دولت پنج کشور عضو این اتحادیه در پایتخت روسیه برگزار شد؛ نشستی که سفیر ایران در مسکو به نمایندگی از تهران به عنوان عضو ناظر در آن حضور داشت و اعضا از تدارک برای ورود به مرحله جدید همکاری با عنوان «مسیر اقتصادی اوراسیایی» […]
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.














































