به گزارش سکان به نقل از روابط عمومی توزیع برق مشهد، حسین طالبی مدیر امور نظارت برخدمات عمومی گفت: در فاز اول این سامانه، تمام خودروهای استیجاری با راننده (۱۹۵ خودرو) تحت پوشش قرار می گیرند. وی گفت: با راهاندازی این سامانه، دقت و نظارت بیشتری بر عملکرد رانندگان انجام خواهد شد. ضمن اینکه نگاه عدالت محوری نیز مد نظر قرار دارد. پایش و نظارت بر اساس پیمایش جهت محاسبه مبالغ ریالی از دیگر اهداف این سامانه می باشد.
وی افزود: البته سامانه جامع حمل و نقل شرکت علاوه بر بخش حمل و نقل، موضوعات :همایش ها، میز بانی ها، پذیرایی و بلیت اسکان و… توجه کرده است و در حال حاضر خودروهای استیجاری با راننده تحت پوشش هستند.
طالبی گفت: رصد خودروها جهت سرویس دهی، افزایش بهره وری، سنجش و ارزیابی فعالیت ها، عدالت محوری و توجه به معیشت رانندگان از نظر مصرف سوخت، استهلاک خودرو و لوازم مصرفی و همچنین حذف ترددهای بی مورد و توجه به محیط زیست و آلودگی هوا و صرفهجویی در زمان از جمله ویژگی ها و مزایای این سامانه است.
در این سامانه و با نصب اپلیکیشن پسند کلیه کارکنان می توانند درخواست خودرو کنند و این درخواست ها شامل درخواست ساده، بدون فرآیند، مدیریت شده و سوابق درخواست و ثبت نام سرویس ایاب و ذهاب می باشد.
وی افزود: در این سامانه رفتار و عملکرد راننده با مسافر قابل شناسایی و ارزیابی است و صورت وضعیت پرداختی نیز صرفاً از طریق پیمایش ثبت شده در سامانه انجام می شود.
مدیر امور خدمات برق مشهد گفت: در گام دوم این سامانه، خودروهای شرکت ها تحت پوشش قرار می گیرند و در این مورد نیز عملکرد رانندگان شامل سرعت، مسیرها، نحوه رانندگی، بیمه، معاینه فنی، تعویض روغن و … به رانندگان و مسئول مربوطه اطلاع رسانی و هشدار داده می شود.