محمدعلی اصل سعیدی پور در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی اظهار کرد: ۳ کارخانه فولاد، ام دی اف و کاغذ حدود ۶۶ هکتار از از اراضی بندر امیرآباد را اشغال کرده اند درحالیکه حتی یک گرم واردات و صادرات از دریا ندارند.
وی اضافه کرد: استقرار صنایعی که مرتبط با بندر نیستند موجب می شود این کارخانجات علیرغم اینکه سودی برای امیرآباد ندارند، خود درگیر بروکراسی های اداری در بندر شوند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد ادامه داد: استاندار پیشین مازندران اصرار بر استقرار پتروشیمی در بندر داشت که با توجیهات فنی که ارائه دادیم، ایشان و سرمایه گذار را از احداث پتروشیمی متصرف کردیم چرا که این مجتمع بهره ای از دریا نداشت. و در نهایت میانکاله برای استقرار پتروشیمی درنظر گرفته شد.
سعیدی پور از فعالیت ۱۱ کارخانه تولیدی در بندر امیرآباد خبر داد و گفت: روزانه ۲هزار نفر بصورت مستقیم از این بندر امرار معاش می کنند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگارمان در رابطه با سرانجام اسکله رورو و وعده های بی سرانجام مدیران قبلی پس از دو دهه خاطرنشان کرد: ساخت این اسکله از سال ۸۲ اغاز شده و هم اکنون ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
سعیدی پور با اشاره به اینکه در رابطه با ساخت اسکله رورو، تجربه و تخصص نداریم که این مساله کار را دشوار می کند، افزود: بدنبال مجوز برای دریافت اعتبارات جدید هستیم و تلاش می کنیم این اسکله را تا پایان امسال به بهره برداری برسانیم.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگارمان در رابطه با اجرایی نشدن زون گردشگری بندر پس از گذشت چندسال از ارائه اولیه طرح، یادآور شد: متاسفانه سرمایه گذرانی که مراجعه می کنند از پتانسیل فنی و مالی خوبی برخوردار نیستند.
سعیدی پور در پایان در رابطه با ترخیص ذرت های آلوده از بندر امیرآباد، آلودگی ذرت های دپوشده در بنده را تکذیب کرد و گفت: طی مدتی که بنده در این بندر مسئولیت دارم هیچ کالای فاسدی نداشتیم و ذرتهایی هم که اخیرا از بندر به مقصد کرج تخلیه شده است، فاسد نبوده است.
وی تاکید کرد: خروج این ذرتها از بندر با نظارت دادستان و دستگاههای متولی صورت گرفته است.