عباس اکبری در بررسی عملکرد شعبه و طرح های در حال اجرا به شهرستان بندرلنگه در نشستی صمیمانه با رئیس و کارکنان شعبه تامین اجتماعی این شهرستان بابیان اینکه از تمامی ظرفیت های اطلاع رسانی جهت ارائه خدمات غیر حضوری به جامعه هدف استفاده شود، گفت: دراین برهه از زمان بهره گیری از ابزارهای ارتباطی ازجمله فضای مجازی جهت ارسال مطالب ( فایل، تیزر و تصاویر ) خدمات غیر حضوری گزینه و اولویت اول برای اطلاع رسانی می باشد.
وی با اشاره به استقرار سامانه ۱۴۲۰ سازمان افزود؛ این مرکز با بهبود مستمر فرآیندها به مخاطبانی که تماس میگیرند پاسخ فنی و کارشناسی میدهد و همکاران می توانند موارد و اشکالات موجود در سیستم و همچنین طرح ۳۰۷۰ در سامانه CRM انعکاس دهند.
اکبری در ادامه بیان کرد تمامی واحدها ملزم به ارائه برنامه عملیاتی جهت پیشبرد اهداف و جبران نقصان و ارتقاء رتبه شعبه هستند و این برنامه عملیاتی می بایست برای بازه های زمانی دو ماه آخر سال جاری و همچنین سال ۱۴۰۰ تدوین شود.
وی با اشاره به تقویت تعامل با کارفرمایان در جهت وصول مطالبات، اظهار داشت: تعهداتی که بر عهده سازمان تامین اجتماعی می باشد از محل حق بیمه هایی است که شرکای اجتماعی به سازمان پرداخت می کنند لذا ضروری است که فعالیتهای فرهنگی مبتنی بر آگاهی بخشی به کارفرمایان در زمینه وصول مطالبات سازمان انجام پذیرد.
در ابتدای این نشست رئیس و کارکنان شعبه بندرلنگه به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص مسائل و مشکلات شعبه و اجرای طرح خدمات غیر حضوری پرداختند.
مدیر کل تامین اجتماعی استان هرمزگان:
فعالیت های فرهنگی جهت آگاهی بخشی به کارفرمایان برای وصول مطالبات سازمان انجام گیرد
سکان نیوز؛ مدیر کل تامین اجتماعی استان هرمزگان، گفت: فعالیت های فرهنگی مبتنی بر آگاهی بخشی به کارفرمایان در زمینه وصول مطالبات سازمان انجام پذیرد.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=23698
برچسب ها
درخواست صنعتگران از دولت:قیمت گذاری خودرو را اصلاح کنید
سکان نیوز؛ رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازی کشور خواستار اصلاح فوری در ساختار قیمتگذاری خودرو شد.
کاهش ۴۰۰ هزار نفری بیمه کارگران ساختمانی نگران کننده است
سکان نیوز؛ رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی کشور با اشاره به اینکه کاهش بیمهشدگان این رسته شغلی از یک میلیون نفر به حدود ۶۰۰هزار نفر نگرانکننده است گفت: هیچ اقدام جدیدی برای بیمه کارگران ساختمانی صورت نگرفته و کاری نشده است.
اعطای۱۲۰۰میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مهارت آموختگان فنی و حرفه ای مازندران
معاون آموزش، پژوهش و برنامهریزی اداره کل مازندران ، از اختصاص ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات خوداشتغالی به ۷۷۶ نفر از مهارتآموختگان فنی و حرفهای استان خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.