به گزارش سکان به نقل از ایثار واحد مازندران، هدایت مظلومی مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران این مطلب را روز دوشنبه ۲۵ فروردین ماه طی گفتگویی به سایت ایثار گفت: از ابتدای شروع ویروس کرونا ۶۱ هزار و ۲۷۱ اقلام بهداشتی شامل ۳۹ هزار و ۳۷۸ عدد ماسک و ۲۱ هزار و ۸۹۳ جفت دستکش مورد نیاز میان خانواده های معظم شهدا و ایثارگران مازندران توزیع گردیده است.
مدیر کل بنیاد مازندران افزود: محلول ضد عفونی کننده به میزان چهار هزار ۶۱۱ بسته بین جامعه ایثارگری استان توزیع شد.
مظلومی در خصوص تهیه اقلام بهداشتی جهت جانبازان سرافراز نخاعی اظهار داشت: به منظور پیشگیری ویروس کرونا ،تاکنون طی دو مرحله پک بهداشتی مورد نیاز همراه با تجهیزات مصرفی تحویل جانبازان عزیز نخاعی استان گردید.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران از اقدام جهادگرانه جمعی از ایثارگران استان در تهیه اقلام بهداشتی خبر داد و گفت: تعدادی از ایثارگران شهرهای مازندران در یک کار ارزشمند و خدا پسندانه، اقدام به تهیه و توزیع ماسک، دستکش و محلول ضد عفونی کننده میان جامعه ایثارگری کردند.
مظلومی با بیان اینکه توزیع اقلام بهداشتی بین جامعه ایثارگری از اولویت بنیاد به شمار می رود عنوان کرد: بنیاد مازندران با تمام توان در خدمت خانواده های شهدا و ایثارگران است و برای سلامت این عزیزان از همه داشته ها و ظرفیت های استانی استفاده خواهد کرد.
توزیع بیش از ۶۱ هزار اقلام بهداشتی میان ایثارگران مازندران
سکان نیوز؛ مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران از توزیع بیش از ۶۱ هزار اقلام بهداشتی میان ایثارگران استان خبر داد.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=3776
برچسب ها
فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد
سکان نیوز: مدیرعامل گروه مالی و اقتصادی دی در حکمی فقیه عبدالهی را به عنوان سرپرست امور حقوقی منصوب کرد.
فرماندار شهرستان میاندورود
اقناع سازی ، امیدآفرینی و آگاهی بخشی اصلی ترین رسالت روابط عمومی هاست
سکان نیوز:مرتضی بابایی لولتی در جمع مسئولین روابط عمومی های شهرستان میاندورود با تاکید بر نقش آفرینی فعال این حوزه ، گفت ؛ روابط عمومی ها ، پیش قرآول و رکن اصلی فعالیت ها ،نهادها ، سازمان ها و دستگاه های اجرایی است و باید نیاز سنجی این حوزه به درستی و دقیق انجام شود.
۹ نفر از غرق شدن در دریای مازندران نجات یافتند
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران گفت: از زمان فعالیت ناجیان غریق تاکنون ۹ نفر از غرق شدن در آب های ساحلی استان نجات یافتند
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.