نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: متأسفانه به جای اینکه واحدهای تولید حفظ شوند و از تعطیلی آنها جلوگیری شود رو به واردات آورده میشود و هر واحد تولیدی که تعطیل میشود نیاز کشور در آن حوزه از بخش واردات تأمین میشود و ما شاهدیم که در این حوزه نیز نزدیکان از امتیاز خاصی در حوزه واردات کالا برخوردار میشوند.
وی گفت: در استان مازندران کارخانه تولید کود پتاس وجود داشت که سالانه 30 هزار تن کود تولید میکرد اما این کارخانه 2-3 سال است که تعطیل شده و نیاز کشاورزان به کود پتاس از خارج تأمین و کود مورد نیاز از کشور آذربایجان وارد میشود.
حاجی پور خاطرنشان کرد: الان فصل کشت کشاورزان برنجکار در استان مازندران است اما کود پتاس هنوز بین کشاورزان توزیع نشده است.
وی افزود: عدم حمایت از کشاورزان و باغداران باعث شده تا بعضی از آنها دور زمینهای خود سیمان و آجر بکشند و تعداد قابل توجهی از زمینها نیز فروخته شده و تغییر کاربری داده شود.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اگرچه جلوی تغییر کاربری زمینها در استان مازندران گرفته شده اما زمینهایی که قرار بوده تغییر کاربری داده شود این کار در موردشان انجام شده است.