سردار سعادتی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای اداری این شهرستان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس ابراز داشت؛ پیام انتخابات را همگان باید بشنوند وخوب درک کنند وبدان عمل کنند انتخابات این دوره ریاست جمهوری نشان دهنده ناراضی بودن مردم از عملکرد دولت روحانی بوده است که نتوانست انتظارات مردم را برآورده سازد.
سردار مهدی سعادتی بیان داشت:از شاخص های اصلی انقلابیگری پایبندی به ارزش های مبنایی اسلام و آرمان های انقلاب و داشتن همّت بلند برای رسیدن به استقلال همهجانبه کشوراست.
وی با اشاره به این نکته که شمن هیچگاه دست دوستی به ما نمی دهدعنوان داشت:حسّاسیّت در برابر دشمن وداشتن تقوای دینی می تواند استقلال کشور را حفظ کند.
نماینده مردم بابل تصریح کرد رمز موفقیت برای داشتن شهری آباد نیازمند روحیه جهادی وانقلابی مدیران می باشد.
سردار سعادتی ادامه داد هر جا یک مدیریت انقلابی فعال و پرتحرک داشتیم ( مانند صنایع دفاعی) کار پیش رفته و هرجا مدیریتهای ضعیف، بیحال، ناامید، غیرانقلابی و بی تحرک داشتیم، کارها متوقف مانده یا به انحراف رفته .است.»
وی در بخش دیگر از سخنانش به مبارزه با فساد اشاره نمود گفت در پشت پرده بسیاری از مشکلات اقتصادی وگرانی اختلاس وفسادهای اداری می باشد که باید با آن مبارزه شود.
وکیل الدوله مردم در مجلس ادامه داد ضعف کار در حراست ادارات می باشد که بهجای اینکه به عنوان چشم مدیر در سازمان به عنوان فردی که اشراف اطلاعاتی به مجموعه دارد بتواند مشاور خوبی برای مدیریت محسوب شود . اغلب به عنوان راننده مدیران برای خالی نبودن پست به این سمت منصوب می شوندوبسیار روشن است که مسئولین حراست ، زمانی می توانند در این خصوص موفق باشند که از علم ، تخصص ،درایت و روشن بینی خوبی برخوردار باشند که این جای بسی تاسف می باشد .
سعادتی با بیان اینکه در وضعیت فعلی کار اجرایی در کشور سخت و با حواشی دولت قبلی همراه است، افزود: علیرغم سختی کار، اگر کاری بخواهد انجام شود به علت یک پارچه بودن دولت ومجلس در این دوره قابل اجرا خواهد بود .
نماینده بابل با تاکید بر اینکه چالش های اقتصادی پیش رو، نباید مانع از خدماترسانی به مردم شود، اظهار کرد: معتقدم نباید به بهانه وجود مشکلات، رسیدگی به مطالبات مردم روی زمین بماند.
سعادتی در پایان سخنانش با اشاره به تأمین سلامتی شهروندان را دغدغه جدی عموم جامعه دانست گفت :مسئله کرونا فقط مربوط به دانشگاه علوم پزشکی ویا کادر درمان نمی باشد بلکه باید همگان برای از بین بردن این ویروس باید به میدان بیایند وهیچ کس نباید در این راستا کوتاهی نماید
زنگ خطر پدیده فساد باید در شهرستان بابل به صدا در آید
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
چهار سال مهارتآموزی تابستانی در مازندران/ پلی به سوی اشتغال و آینده روشن
معاون آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران با اعلام اینکه طرح ملی «مدارس تابستانه مهارت» برای چهارمین سال پیاپی در این استان کلید خورد، گفت: طرحی که با هدف توانمندسازی نوجوانان و آمادهسازی آنها برای ورود به بازار کار، تحصیل دانشگاهی و سایر مراحل حیاتی زندگی، اجرا میشود.
ساماندهی نیروهای شرکتی در مرحله آخر/تصمیم هیات دولت برای اجرا
سکان نیوز؛ بر اساس آخرین خبرها موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی در نشست اخیر دولت مطرح شده و طرح پیشنهادی دولت نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شده است پس از بررسی و اجماع نظر در کمیسیون مربوطه به نتیجه برسد.دولت چهاردهم درصدد است با توجه به درخواستهای زیادی که در این باره وجود دارد، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی با جدیت به سرانجام برسد.
مدیرکل پست مازندران: اجرای طرح جینف در سیمرغ بسیار کند پیش میرود
مدیرکل پست مازندران در جلسهای با حضور فرماندار ، دهیاران روستاهای بخش مرکزی و تالارپی شهرستان سیمرغ با اشاره به اهمیت اجرای طرح «جینف یا QR» گفت: در استان مازندران، یک میلیون و ۹۰۰ هزار مکان شهری شناسایی شده است
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.