به گزارش روابط عمومی شبکه برق ایران، مصطفی رجبی مشهدی گفت: روز گذشته نیاز مصرف برق کشور به 63 هزار و 600 مگاوات رسید که حدود 300 مگاوات از روز شنبه بیشتر بوده و امروز نیزعلارغم کاهش دمای هوا در اغلب نقاط کشور، نیاز مصرف همچنان بالاست. این موضوع نشان می دهد که باید بیش از 2هزار مگاوات دستگاه غیر مجاز رمز در کشور به صورت غیر مجاز فعال باشند.
سخنگوی صنعت برق با اشاره به شناسایی و جمع آوری 147 مرکز غیر مجاز استخراج رمز ارز شامل هزار و 300 ماینر در هفته گذشته افزود: مصرف این مراکز حدود 2هزار و 400 کیلووات است و تا کنون موفق شده ایم با همکاری نیروهای امنیتی و هموطنان عزیز 5هزار مرکز غیر قانونی را شناسایی کنیم که شامل بیش از 213 هزار ماینر با مصرف 606 مگاوات می شود و برای این میزان کشفیات حداقل 800 مگاوات نیروگاه لازم بوده که خوشبختانه بار آن از شبکه سراسری برداشته شده است.
وی اظهار داشت: اغلب موارد شناسایی شده در یک هفته گذشته در استان تهران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و لرستان بوده و به طور قطع در روزهای آینده با شناسایی بیشتر این فعالیت های غیر قانئونی که در حال حاضر مخل امنیت و پایداری شبکه سراسری برق شده و در برخی ساعات حتی امکان تامین برق را برای همه هموطنان دشوار می سازد، شرایط بهتری را برای تامین برق مردم عزیز کشورمان فراهم خواهید کرد.
رجبی مشهدی همچنین از همه مشترکان به ویژه مشترکان عمده خواست تا همکاری خود با صنعت برق را به ویژه در ساعات اوج مصرف ادامه دهند تا امکان بهره مندی از انرژی برق برای همگان فراهم باشد
رجبی مشهدی؛ شناسایی و جمع آوری بیش از 147 مرکز غیر مجاز استخراج رمز ارز
برچسب ها
راهکارهای جلوگیری از هدررفت گاز و رفع نشت با طرح اتصال مفصلی و کوپلینگ یکتکه
مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران از بررسی وضعیت اتصالات مفصلی و اجرای طرح کوپلینگ یکتکه در شبکه گازرسانی استان خبر داد.
آمادگی برای فصل سرما با انسجام، مدیریت جهادی و آموزش کارکنان
مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به افزایش مصرف گاز در پیشرو، بر اهمیت انسجام، حضور میدانی مدیران و مدیریت جهادی برای ارائه خدمات بدون وقفه به مردم تأکید کرد. وی همچنین از تشکیل کمیته سوخت استان و ضرورت اجرای مصوبات آن برای پایداری شبکه گاز خبر داد و بر ارتقاء دانش کارکنان از طریق آموزشهای تخصصی و نهادینه کردن فرهنگ مصرف بهینه انرژی در جامعه تأکید کرد.
نقش CNG در کاهش آلودگی هوای مازندران/ توزیع ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز طبیعی
مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران از توزیع بیش از ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به جایگاههای سوخت CNG این استان در ششماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.








































