جاده چالوس عصر جمعه یکطرفه می شود - سکان | Sokan Khabar Agency | سکان | Sokan Khabar Agency
افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 23 October , 2025
گروه : استان ها
پ
  • شناسه : 1252
  • 30 بهمن 1398 - 9:55
  • 0 دیدگاه
رئیس پلیس راه مازندران:

جاده چالوس عصر جمعه یکطرفه می شود

جاده چالوس عصر جمعه یکطرفه می شود
جاده چالوس عصر جمعه یکطرفه می شود
رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به اعمال محدودیت ترافیکی در محورهای استان گفت: جاده چالوس عصر جمعه از مرزن آباد به سمت کرج یکطرفه می شود.

به گزارش سکان نیوز، سرهنگ علیرضا قدمی اظهار داشت: به منظور تسهیل در تردد خودروها، محدودیت تردد از امروز در جاده‌های ارتباطی استان اجرا می‌شود.

سرهنگ قدمی با اشاره به تداوم ممنوعیت تردد انواع تریلر در جاده هراز افزود: رفت و آمد انواع کامیون و کامیونت به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی ساعت ۱۲ تا ۲۴ امروز و نیز ساعت ۶ تا ۲۴ فردا و جمعه در این جاده ممنوع است.

وی با بیان اینکه تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در جاده کرج – چالوس و بالعکس همچنان ممنوع است گفت: تردد انواع وسایل نقلیه ساعت ۱۵ تا ۲۳ جمعه از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع و با اعلام مأموران پلیس راه این جاده ساعت ۱۸ تا ۲۳ جمعه از مرزن آباد به سمت کرج یکطرفه است.

رئیس پلیس راه مازندران همچنین تصریح کرد: به دلیل برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی جمعه ۲ اسفند، محدودیت در جاده کرج – چالوس در صورت نیاز با اعلام مأموران پلیس راه در محل اعمال می‌شود و در غیر این صورت، تردد دو طرفه است.

به گفته سرهنگ قدمی مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و پیش شماره ۰۱۱ شبانه روز آماده پاسخگویی درباره وضع راه‌های استان است.

  • نویسنده : صادقی

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

درخشش خیره کننده نخبگان مهارتی مازندران/ کسب ۲۱ مدال رنگی و مدالیون 30 مهر 1404

درخشش خیره کننده نخبگان مهارتی مازندران/ کسب ۲۱ مدال رنگی و مدالیون

کاروان نخبگان مهارتی استان مازندران در بیست و دومین دوره المپیاد ملی مهارت که به میزبانی اصفهان برگزار شد، موفق به کسب افتخاری بزرگ شد. مهارت‌آموزان دیار علویان با درخشش چشمگیر خود، برگ زرین دیگری بر دفتر افتخارات مهارت‌آموزی استان افزودند که حاصل آن کسب ۲۱ مدال رنگی و مدالیون برتری در این رویداد ملی بود.

تحرک و ورزش، کلید پیشگیری از پوکی استخوان/ پوکی استخوان؛ دشمن خاموش، اما قابل مهار 28 مهر 1404

تحرک و ورزش، کلید پیشگیری از پوکی استخوان/ پوکی استخوان؛ دشمن خاموش، اما قابل مهار

سکان نیوز: عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل بر نقش ورزش منظم و فعالیت بدنی در پیشگیری و کنترل پوکی استخوان تأکید کرد.

آماده سازی ورزشکاران MMA مازندران برای حضور در مسابقات قهرمانی بزرگسالان کشور و انتخابی بازیهای آسیایی ژاپن  28 مهر 1404

آماده سازی ورزشکاران MMA مازندران برای حضور در مسابقات قهرمانی بزرگسالان کشور و انتخابی بازیهای آسیایی ژاپن 

سکان نیوز: مسابقات هنرهای رزمی MMA بزرگسالان استان ، با شرکت تمامی مدعیان و در بالاترین سطح ، همچنین با حضور وحید رضا باقری رییس هیات انجمن ورزش های رزمی و اعضای شورای فنی استان برگزار گردید .

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.