رجبعلی طالبیان افزود: امروز و در دومین روز از هفته پدافند غیرعامل شاهد آغاز عملیات اجرایی طرح توسعه فیبر نوری در هشت مسیر، شهر قدس، شهر ری، حسن آباد کهریزک، پرند، واوان، آبسرد و خاوران به روش خط گرم و بر روی شبکه ۲۰ کیلو ولت هستیم و بی تردید شیوه اجرای کار بدین روش علاوه بر جلوگیری از خاموشی های تحمیلی به مشترکان، آمار سرقت را نیز تقریبا به صفر می رساند.
گسترش شبکه فیبرنوری در شرکت توزیع نیروی برق استان تهران آغاز شد
برچسب ها
راهکارهای جلوگیری از هدررفت گاز و رفع نشت با طرح اتصال مفصلی و کوپلینگ یکتکه
مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران از بررسی وضعیت اتصالات مفصلی و اجرای طرح کوپلینگ یکتکه در شبکه گازرسانی استان خبر داد.
آمادگی برای فصل سرما با انسجام، مدیریت جهادی و آموزش کارکنان
مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به افزایش مصرف گاز در پیشرو، بر اهمیت انسجام، حضور میدانی مدیران و مدیریت جهادی برای ارائه خدمات بدون وقفه به مردم تأکید کرد. وی همچنین از تشکیل کمیته سوخت استان و ضرورت اجرای مصوبات آن برای پایداری شبکه گاز خبر داد و بر ارتقاء دانش کارکنان از طریق آموزشهای تخصصی و نهادینه کردن فرهنگ مصرف بهینه انرژی در جامعه تأکید کرد.
نقش CNG در کاهش آلودگی هوای مازندران/ توزیع ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز طبیعی
مدیرعامل شرکت گاز استان مازندران از توزیع بیش از ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به جایگاههای سوخت CNG این استان در ششماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.








































