به گزارش سکان، روح الله سلگی در جلسه با سران هیاتهای مذهبی و فرمانداران غرب استان به میزبانی نوشهر بیان داشت:هیاتهای مذهبی باید کانون حسین شناسی باشند، حسین را کسانی کشتند که گفتند سیاست به ما مربوط نیست، عزادار اباعبدالله باید بداند هر روز عاشوراست، یا زینبی هستیم یا یزیدی یا اهل شقاوتیم یا اهل سعادت یا همسوی جریان حقیم یا باطل یا اهل فضیلتیم یا رذیلت.
وی اظهار داشت؛ هیاتی که جبهه حق زمان را معرفی نکند، سکولار است سکولارهایی که در بهترین حالت سرنوشتشان از دست دادن اولویت های جامعه است و چون جریان توابین و سلیمان صرد خزاعی روزی پشیمان خواهند شد.
سلگی افزود؛ حسب دستور استاندار محترم در صدد برنامه ریزی برای حضور گسترده هیاتهای عزاداری در تاسوعا و عاشورا در سواحل مازندران هستیم.
هیاتی که جبهه حق زمان را معرفی نکند، سکولار است
برچسب ها
آب رفتن آمار تولید فاجعهبار کلزا در مازندران/ بابک مؤمنی مردود شد
سکان نیوز: بحران آمارهای هیجانی و نادرست در دوره ریاست بابک مؤمنی در سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه دارد!! بلایی که اردوکشی سیاسی و انتصاب بدون ضابطه و بدون در نظر گرفتن شایستگی و صلاحیت حرفهای و تخصصی معاون بهبود تولیدات گیاهی بر سر تولید کشاورزی مازندران آورده است.
بازگشایی نمادهای استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم شورای عالی بورس
سکان نیوز؛ دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت گفت: بازگشایی نمادهای شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت در بازار توافقی منوط به تصمیم، تایید و تصویب شورای عالی بورس است.
عرضه خودرو در بورس به نفع خودروساز یا خریدار؟
سکان نیوز؛ چراغ سبز بورس برای عرضه خودرو در بازار سرمایه بار دیگر به گمانه زنی ها درباره میزان موفقیت این شیوه، آن هم در شرایطی که خودرو دیگر یک کالای مصرفی نیست، دامن زده چرا که صنعت خودرو در ۱۲ سال اخیر بیش از نوع عرضه، از قیمت گذاری دستوری آسیب دیده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.