هفتمین نشست تخصصی شبكه راهبردی زنان متخصص صنعت نفت برگزار شد
هفتمین نشست تخصصی شبكه راهبردی زنان متخصص صنعت نفت برگزار شد
سکان نیوز؛ به همت امور زنان و خانواده شرکت ملی نفت ایران هفتمین نشست تخصصی شبکه راهبردی زنان متخصص صنعت نفت با محوریت ازدیاد برداشت و بهبود تولید برگزار شد.

در هفتمین نشست تخصصی شبکه راهبردی زنان متخصص صنعت نفت با محوریت ازدیاد برداشت و بهبود تولید که دوشنبه؛ 15 مردادماه در سالن شهید بهشتی وزارت نفت برگزار شد، چالش های بهبود تولید میدان های نفتی با رویکرد حل چالش آسفالتین و راهکارهای عملیاتی ازیاد برداشت از میدان های نفتی با رویکرد حل چالش آب اضافی مطرح و بررسی شد.

در ابتدای این نشست، خدیجه گودرزی؛ مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور زنان و خانواده، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید جمهور، همراهانش و اسماعیل هنیه به عنوان نماد مقاومت و همچنین آرزوی سربلندی و سرافرازی برای دولت چهاردهم، اظهار کرد: شبکه راهبردی زنان متخصص بستری برای نمایش توانمندی های بانوان فعال در صنعت نفت با هدف توان‌افزایی و رشد هر چه بیشتر بانوان از نظر علمی و از نظر جایگاه سازمانی است.

وی برگزاری نشست های تخصصی با حضور بانوان متخصص را در وهله اول کمک به نمایش توانمندی ها و در مراحل بعد ارائه آن به صنعت نفت و در نهایت ارتقا و اعتلا کشور خواند و اظهار امیدواری کرد که امور زنان در مسیری که آغاز کرده، موفق تر و پیشروتر قدم بردارد.

در ادامه، شیما ابراهیم زاده؛ مدیرگروه پژوهشی روش های ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز، سکینه هادی زاده، سرپرست گروه مطالعات مهندسی بهره برداری مناطق نفتخیز جنوب و بهاره میرمحمد صادق؛ کارشناس ارشد گروه پژوهش و فناوری های تولید و بهره وری مخازن پژوهشکده مهندسی نفت پژوهشگاه صنعت نفت در میزگردی به بیان چالش های بهبود تولید میادین نفتی با رویکرد حل چالش آسفالتین پرداختند.

در میزگرد یاد شده، چالش های اساسی میادین در حوزه فناوری مخزن، چاه و تاسیسات مطرح و نقشه راه پژوهش ازدیاد برداشت ارائه شد.

بررسی علل تشکیل آسفالتین، ویژگی ها و روش های مقابله با آن و همچین بیان شرایط فعلی و چشم انداز آینده نیز از مواردی بود که در این میزگرد تخصصی با آن پرداخته و نتیجه گیری شد که در آینده نزدیک زیر ساخت های لازم برای استفاده از فناوری های نوین در حوزه بررسی میدانی رسوب آسفالتین انجام شود چرا که پژوهش هایی که تاکنون در این زمینه انجام شده همگی در مرحله مدل سازی، شبیه سازی و آزمایشگاهی بوده است.

در ادامه، مهسا شیرازی؛ کارشناس مطالعات مهندسی مخازن شرکت نفت مناطق مرکزی، مهسا باغبان صالحی؛ عضو هیات علمی پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران و همچنین شیما ابراهیم زاده؛ مدیرگروه پژوهشی روش های ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز در میزگردی تخصصی به بیان راهکارهای عملیاتی ازدیاد برداشت از میادین نفتی با رویکرد چالش آب اضافی پرداختند.