به گزارش سکان نیوز، در این جلسه که روسای شعب شورای وحدت شهرستانها و اعضای شورای وحدت استانی حضور داشتند به بحث و تبادل نظر در جهت پیشبرد اهداف انتخاباتی آیت الله رئیسی پرداخت شد.
این نشست صمیمی دوساعته با صحبت های حجت الاسلام پور اکبر رئیس شورای وحدت استان آغاز و با بیان نظرات روسای شهرستانها ادامه و با کلام حجتالاسلام والمسلمین نبویان پایان پذیرفت.
در ادامه دکتر آباد دبیر شورای وحدت استان آمادگی همه اعضاء کمیته های شهرستانی برای همکاری با ستادهای مردمی آیت الله رئیسی را اعلام نمودند.
لازم به ذکر است که در این جلسه مهندس شیرخانی دبیرستاد سحر نیز حضور داشته و اعلام همبستگی ستاد سحر با شورای وحدت استان مازندران و حجت الاسلام نبویان را اعلام کرد.
نشست هم اندیشی شورای وحدت با حجت الاسلام نبویان در ستاد سحر
سکان نیوز؛ نشست هماندیشی شورای وحدت استان مازندران با حجت الاسلام و المسلمین نبویان رئیس ستاد حمایت مردمی آیت الله رئیسی در این استان، صبح چهارشنبه مورخه دوازدهم خرداد ماه به میزبانی ستاد حامیان رئیسی(سحر)برگزار شد.
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=26476
برچسب ها
فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد
سکان نیوز: مدیرعامل گروه مالی و اقتصادی دی در حکمی فقیه عبدالهی را به عنوان سرپرست امور حقوقی منصوب کرد.
فرماندار شهرستان میاندورود
اقناع سازی ، امیدآفرینی و آگاهی بخشی اصلی ترین رسالت روابط عمومی هاست
سکان نیوز:مرتضی بابایی لولتی در جمع مسئولین روابط عمومی های شهرستان میاندورود با تاکید بر نقش آفرینی فعال این حوزه ، گفت ؛ روابط عمومی ها ، پیش قرآول و رکن اصلی فعالیت ها ،نهادها ، سازمان ها و دستگاه های اجرایی است و باید نیاز سنجی این حوزه به درستی و دقیق انجام شود.
۹ نفر از غرق شدن در دریای مازندران نجات یافتند
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران گفت: از زمان فعالیت ناجیان غریق تاکنون ۹ نفر از غرق شدن در آب های ساحلی استان نجات یافتند
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.