به گزارش سکان به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)، محمدعلی کارگر مطلق معاون تحقیق، توسعه و هماهنگی تولید صنایع شیر ایران در جمع مدیران کیفیت شرکت بر رعایت الزامات قانونی برای تولید محصول با کیفیت بالا، حفظ زنجیره سرما، تامین مواد اولیه با کیفیت بالا، کمک در حفظ و استمرار کیفیت محصولات و جلوگیری از تولید محصول نامنطبق تاکید کرد.
مهناز خدایی سرپرست تضمین کیفیت صنایع شیر ایران نیز گفت: سطح کیفیت محصول با شاخصههای کیفی یک محصول تعیین میشود و کنترل کیفی یعنی محافظت محصول در مقابل تغییراتی که در مشخصهها رخ میدهد.
او افزود: اولین و مهمترین موضوعی که مصرف کننده در هنگام خرید هر محصول انتظار دارد کیفیت بالای محصول است که کمک میکند تا مشتری برگردد نه محصول.
در این نشست به پیشنهاد سرپرست تضمین کیفیت، طرح تخصیص جایزه کیفیت برتر صنایع شیر ایران، مدیران و مسئولین کنترل کیفیت برتر صنایع شیر ایران طبق شاخصهای تعیین شده در هفته کیفیت با موافقت مدیرعامل و معاون تولید صنایع شیر ایران مورد تصویب قرار گرفت.
همچنین تدوین طرح کنترلی مشترک فنی و کیفیت به منظور تمرکز بیشتر نقاط بحرانی خطوط تولید و جلوگیری از ضایعات محصول مورد تایید معاونت تولید قرار گرفت.