معاون رئیس جمهور؛ باید بپذیریم که ضعف رسانه ای داریم
معاون رئیس جمهور؛ باید بپذیریم که ضعف رسانه ای داریم
سکان نیوز؛ معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره اطلاع رسانی و اهمیت آن بیان داشت: باید بپذیریم که ضعف رسانه ای داریم، ارتقاء سواد رسانه ای را باید جدی بگیریم و در راستای جهاد تبیین تلاش کنیم.

سید محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در جلسه پرسش و پاسخ با جمعی از فعالان سیاسی، فرهنگی و دانشگاهی، تعدادی از نخبگان جوان و نیز اعضای شورای هماهنگی تشکل ها و نیروهای ولایی و انقلابی استان کرمان حضور یافت و به سوالات آنها پاسخ داد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور، حادثه ریزش ساختمان در آبادان را بسیار تاسف بار خواند و اظهار‌داشت: این ضایعه را به مردم مقاوم و سربلند آبادان تسلیت می گویم. دولت بعد از این حادثه بلافاصله امکانات را برای نجات افرادِ زیر آوار آغاز کرد وزیرکشور، معاون اقتصادی رئیس جمهور و معاون اول رئیس جمهور هم سر صحنه حاضر شدند تا اقدامات لازم به سرعت صورت بگیرد. دولت همه امکانات را برای کاهش آلام مردم آسیب دیده به کار گرفته است، امیدوارم با تقویت ضوابط و نظارت بر اجرای درست قانون و جلوگیری از رانت برخی افراد از وقوع چنین حوادثی جلوگیری شود؛ بی تردید به پرونده خاطیان این حادثه بدون هیچ اغماضی رسیدگی خواهد شد.

حسینی افزود: البته شاهد سوء استفاده و برخوردهای دوگانه غربیها و وابستگان داخلی آن ها هم بودیم که هر سوژه‌ای را مستمسکی علیه نظام اسلامی قرار می دهند، شما به نحوه انعکاس خبریِ قتل عام دانش‌آموزان آمریکایی توسط یک نوجوان و یا نحوه پوشش خبری حادثه‌ تخریب ساختمانی در آمریکا با جان‌باختگان بیشتر در سال گذشته را با حادثه اخیر مقایسه کنید تا معلوم شود آنها دلسوز مردم ایران نیستند و قصد تحریک و فتنه انگیزی دارند.

وی با اشاره به طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها گفت: این طرح اقدامی اساسی بود که رئیس جمهور به خاطر ضرورت انجام آن مخاطرات را به جان خرید و اعتبار و آبروی خود را در طبق اخلاص نهاد تا این تحول به نفع مردم به ویژه طبقات کم درآمد صورت بگیرد، بنابراین باید همه کمک کنند تا با کمترین تبعات منفی عملیاتی شود، برخی از خواص در آغاز طرح مخالفت‌هایی کردند که بعد از بیانات روشنگرانه حضرت آقا بنا را بر همراهی و حمایت قرار دادند.

حسینی اضافه کرد: هیچ رئیس جمهوری در دوره اول ریاست جمهوری خود آن هم در سال اول، حاضر به انجام چنین اصلاح بزرگی نبود، اما آیت الله رئیسی به درستی درد را تشخیص داد و به سرعت درمان را شروع کرد.

وی ادامه داد: دولت در اقتصاد برنامه مشخص دارد، البته ممکن است برخی سودجویان و جریانات سیاسی نخواهند دولت در این کار بزرگ موفق شود لذا مشکل تراشی می کنند ولی دولت بدون پرداختن به حاشیه ها کار را با جدیت به پیش می برد.

حسینی با بیان اینکه این طرح، رانت و منافع عده ای را قطع میکند و به همین دلیل عصبانی هستند، اما طرح در نهایت به نفع محرومین و کشور تمام می شود، خاطرنشان کرد: اگر به روش گذشته ادامه می‌دادیم باید هر درآمدی که داشتیم صرف امور جاری می کردیم و همه اقدامات عمرانی و زیر ساختی را تعطیل می کردیم.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در این نشست با اشاره به مذاکرات برجام گفت: بایدن اراده جدی برای جبران نقض عهد ترامپ را ندارد و می خواهد شرایط خود را یک طرفه تحمیل کند بدون اینکه منافع اقتصادی ایران به طور کامل تامین شود و تنها در صورت تصمیم گیری واقع گرایانه از سوی آمریکا مذاکرات به نتیجه نهایی خواهد رسید، اما دولت معیشت مردم و اقتصاد کشور را به این مذاکرات گره نزده بلکه با تمام توان می‌کوشد از ظرفیت های داخل و فرصتهای منطقه‌ای و جهانی برای بهبود شرایط استفاده کند.

حسینی با بیان اینکه نظر دولت بر استفاده از نیروهای انقلابی، ساده زیست، فسادستیز و توانمند در امور مدیریتی است که در استان ها نیز باید این رویکرد اجرایی شود، افزود: دکتر رئیسی در تمشیت امور، تصمیم‌گیری را بعد از مشاوره با اعضای دولت و صاحب نظران انجام می دهد تا ابعاد و پیامدهای هر مسئله مورد بررسی قرارگیرد و در اجرا همگرایی و عزم واحدی شکل بگیرد. ممکن است استماع و بررسی نظرات گوناگون اندکی وقت‌گیر باشد، اما توجه به خرد جمعی نتایج بهتری به همراه خواهد داشت. بنابراین دولت کنونی با تمام توان و پرشتاب کار می‌کند و هیچ گونه ضعف و تعللی قابل قبول نیست.

معاون پارلمانی رییس جمهور با استناد به روایتی از امام صادق (ع) برخورداری از عقل، دانش، فهم درست، حلم و مدارا، صبر، صداقت و وفاداری را رمز موفقیت و محبوبیت در نزد اهل بیت (ع) دانست و گفت: پیروان ائمه اطهار (ع) باید متخلق به این خصال ارزنده باشند و باید بدانیم که به بهانه اقتضایِ کار سیاسی فاصله گرفتن از اخلاق و معنویت پذیرفته نیست.

حسینی با بیان اینکه دولتمردان با همه توان به دنبال رفع مشکلات کشور هستند، افزود: دولت با بهره گیری از تجربه و تخصص پیش‌کسوتان و انگیزه و نوآوری جوانان، بی قفه برای خدمت به مردم تلاش می‌کند.

وی از لزوم فعالیت نیروهای انقلابی، متدین و متخصص در امور اجرایی گفت و ابراز داشت: نیروهای انقلابی و متخصص کم نیستند، اگر در بخشی کاستی وجود دارد باید افراد مستعد پرورش یابند و پس از مدتی در مدیریت‌ها بکارگیری شوند، اگر افراد کارآمد ناشناخته هستند از سوی تشکلها و چهره های موجه به تصمیم گیرندگان معرفی شوند.

معاون پارلمانی رییس جمهور در پاسخ به سوالی درباره احیاء وزارت بازرگانی افزود: در کمیسیون اجتماعی مجلس تشکیل وزارت تجارت و خدمات بازرگانی در دستور رسیدگی است که با توجه به گستردگی و تنوع وظایف وزارت صمت که زمانی چهار وزارتخانه (صنایع، صنایع سنگین، معادن و فلزات و نیز بازرگانی) بود، چه بسا این تفکیک در تامین و توزیع کالاهای اساسی و کنترل قیمت ها مفید باشد. نظر اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس این است که اقدامات مربوط به کنترل قیمت‌ها و بازار توان زیادی از مدیران وزارت صمت را به خود اختصاص داده است در حالیکه لازم است اهتمام بیشتری به توسعه صنایع و معادن صورت گیرد، البته این موضوع نیاز به بررسی کارشناسی بیشتری دارد.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی به فرهنگ و لزوم توجه به آن پرداخت و اظهار داشت: در زمینه فرهنگ باید کارهای جدی صورت گیرد، بعضا مشکلات معیشتی فرهنگ و هنر را تحت الشعاع قرار داده که امیدواریم مدیران اهتمام کافی به فعالیتهای فرهنگی داشته باشند .

وی اضافه کرد: انجام بعضی از کارهای فرهنگی زمان‌بر است، کارهای خوبی هم صورت گرفته مثل ساخت فیلم موقعیت مهدی که نشان می دهد، می توان با استفاده از جاذبه هنر آثار فاخر و ماندگاری ارائه کرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره اطلاع رسانی و اهمیت آن نیز تصریح کرد: باید بپذیریم که ضعف رسانه ای داریم، ارتقاء سواد رسانه ای را باید جدی بگیریم و در راستای جهاد تبیین تلاش کنیم.

این چهره سیاسی درباره مذاکره با عربستان نیز گفت: مبادله پیامها ادامه دارد و سطوح مختلف وزارت خارجه برای مذاکره آمادگی دارند تا مسائل دو جانبه و نیز منطقه مورد بحث قرارگیرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در باره میزان افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی افزود: این موضوع در دستور کار است و به زودی نتیجه ان اعلام می شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره طرح جوانی جمعیت و تعالی خانواده گفت: با وجود بار مالی، دولت از این طرح حمایت کرد، برای آن بودجه گذاشت و جلسات با حضور رئیس جمهور صورت گرفت، هم دولت و هم مجلس مصمم هستند تا این طرح اساسی اجرایی شود.