احمد مظفری در گفت و گویی بیان داشت : در سال 98 در قالب 20343 طرح و عملیات بیش از 4 تن انواع مخدر در مازندران کشف گردید که نسبت به سال 97 رشد 13 درصدی را نشان می دهد
مظفری با تشکر از اقدامات دستگاه های مقابله ای و کاشف در امر مبارزه با مخدر مازندران گفت : مهمترین طرح و برنامه ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال 99 اجرای فراگیر طرح یاریگران زندگی و مشارکت همه اقشار در محیط های آموزشی، خانواده، کاری و عمومی می باشد .
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران در پایان تصریح نمود : در راستای اجرای طرح یاری گران زندگی پیشگیری از اعتیاد، درمان و کاهش آسیبب معتادان و صیانت و حمایت اجتماعی از بهبود یافتگان به عنوان محورها و سیاستهای اصلی در برنامه های شورا و کمیته های فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر اجرایی و عملیاتی خواهد شد.
احمدمظفری؛
متلاشی شدن 57 باند مواد مخدر در مازندران در سال 98
سکان نیوز؛ دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران از متلاشی شدن 57 باند قاچاق مواد مخدر در سال 98 در مازندران خبر داد .
لینک کوتاه :
https://sokannews.ir/?p=4179
برچسب ها
فقیه عبدالهی سرپرست حقوقی گروه مالی و اقتصادی دی شد
سکان نیوز: مدیرعامل گروه مالی و اقتصادی دی در حکمی فقیه عبدالهی را به عنوان سرپرست امور حقوقی منصوب کرد.
فرماندار شهرستان میاندورود
اقناع سازی ، امیدآفرینی و آگاهی بخشی اصلی ترین رسالت روابط عمومی هاست
سکان نیوز:مرتضی بابایی لولتی در جمع مسئولین روابط عمومی های شهرستان میاندورود با تاکید بر نقش آفرینی فعال این حوزه ، گفت ؛ روابط عمومی ها ، پیش قرآول و رکن اصلی فعالیت ها ،نهادها ، سازمان ها و دستگاه های اجرایی است و باید نیاز سنجی این حوزه به درستی و دقیق انجام شود.
۹ نفر از غرق شدن در دریای مازندران نجات یافتند
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی مازندران گفت: از زمان فعالیت ناجیان غریق تاکنون ۹ نفر از غرق شدن در آب های ساحلی استان نجات یافتند
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.