فرماندار قائمشهر خواستار تسریع در ساخت پل بالالموک شد
فرماندار قائمشهر خواستار تسریع در ساخت پل بالالموک شد
فرماندار قائمشهر با اعلام اینکه همکاری دستگاه ها برای حل مشکل پل بالالموک ضروری است، گفت: ضروری است دستگاه‌های اجرایی مرتبط با همکاری بخشدار مرکزی و دهیار روستا، روند پیگیری و حل مشکل این پل را سرعت بخشیده و هرچه زودتر به مرحله بهره‌برداری برسانند.

به گزارش  سکان نیوز و به نقل از روابط عمومی فرمانداری قائم‌شهر، ابوذر قربانی ارات بنی با اشاره به اهمیت پل بالالموک برای اهالی روستا، اظهار داشت: ضروری است دستگاه‌های اجرایی مرتبط با همکاری بخشدار مرکزی و دهیار روستا، روند پیگیری و حل مشکل این پل را سرعت بخشیده و هرچه زودتر به مرحله بهره‌برداری برسانند.

وی افزود: با توجه به نقش این پل در تسهیل تردد و ارتباط مردم منطقه، لازم است تمامی دستگاه‌های مسئول با همکاری و تعامل مؤثر، موانع موجود را برطرف کرده و تکمیل این پل را در اولویت کاری خود قرار دهند.

جلسه‌ای به منظور بررسی و پیگیری مسائل حوزه راه و شهرسازی شهرستان، به ویژه موضوع پل ارتباطی روستای بالا لموک، به ریاست ابوذر قربانی ارات بنی،فرماندار قائم‌شهر، و با حضور عمران عباسی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، مدیران استانی و شهرستانی ، بخشدار بخش مرکزی قائم شهر ، دهیار و شورای روستای بالا لموک برگزار شد.