به گزارش سکان نیوز، مصطفی سعیدی عصر چهارشنبه در نشست با مسئولان دانشگاه علمی و کاربردی در ساری گفت: با توجه به امکانات شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران بهعنوان یک مجموعه مولّد، هدف از این جلسه این است که دانشگاه علمی و کاربردی صنایع چوب و کاغذ را بهعنوان پایلوت قرار دهیم و با استفاده از تمام ظرفیت مجموعه به یک راهبری در این زمینه برسیم.
مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران در ادامه به سخنان مقام معظم رهبری درخصوص مهارتآموزی اشاره کرد و گفت: فلسفه وجودی دانشگاه علمی و کاربردی نیز همین مهارتآموزی است و قصد داریم شرایطی فراهم کنیم که نیروهای همه سازمانها و افراد مختلف با کسب مهارت لازم به کار ورود کنند کمااینکه بسیاری از افرادیکه از این مجموعه منفک شدند در حال حاضر بهعنوان نیروی مولّد در کارخانجات مختلف، در سطح کشور مشغول به خدمت هستند که ضروری است به فکر جایگزینهای مناسب برای این دوستان باشیم.
سعیدی در ادامه خاطرنشان کرد: هزینه آموزشهای تخصصی بسیار بالا است و شاید بسیاری از سازمانها، بخش خصوصی و کسانیکه تمایل دارند نیز نمیتوانند سراغ این آموزشها بروند و ما میتوانیم این دورهها را طراحی کنیم و خود ما در مجموعه ملاک ارتقای گروه را طی کردن این دورهها گذاشتیم.
مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران خطاب به اعضای کمیته گفت: شما در حقیقت اعضای شورای راهبردی شرکت چوب و کاغذ هستید و نه تنها شورای راهبردی دانشگاه علمی و کاربردی چون همه ما دراین فکر هستیم که این مرکز، که یک صنعت ملی است و در مازندران استقرار دارد، همواره و در همه ابعاد درخشش داشته باشد.
مصطفی سعیدی در ادامه به رفع خطر ورشکستگی و خروج شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران از ماده ۱۴۱ اشاره کرد و گفت: فروش کارخانه بهصورت مزایده از دستور کار بانک ملی خارج و قرار شد شرکت از طریق بورس واگذار شود.
علی بابایی نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس نیز با اشاره به جایگاه صنایع چوب و کاغذ از آن بهعنوان یکی از کانونهای مهم صنعت سلولزی کشور یاد کرد و گفت: خوشحالم که در این مجموعه حضور دارم جاییکه خودم کارگری را از این مجموعه شروع کردم.
نماینده مردم ساری و میاندورود در ادامه به اهمیت مهارتآموزی پرداخت و گفت: امروزه بخشی از بودجه به سمت تخصصی کردن نیروی کار هدایت میشود با این هدف که ارزش افزوده ایجاد کند چون ماه به موازات نیاز به صنعت، به نیروی ماهری نیاز داریم که بتواند در صنایع کار کند.
وی در ادامه گفت: مهارتآموزی باید سختگیرانه باشد نه اینکه بعد از یک مدت کوتاهی، یک برگه بدهند و تمام! چون مهارت نقشی مهم در توسعه صنعت دارد و نباید دست جوانان مدرکِ بدون پشتوانه بدهیم.
صنایع و چوب کاغذ مازندران بورسی می شود
برچسب ها
کلاس مشاوره برای خانواده مددجویان قائمشهری برگزار شد
رئیس کمیته امداد شهرستان قائمشهر از برگزاری کلاس آموزشی برای خانواده زندانیان که سرپرست آنها تحت حمایت کمیته امداد هستند خبر داد و گفت: برای نزدیک به ۱۰۰ نفر از خانواده های زندانیان که سرپرستان تحت کمیته امداد قرار دارند کلاس آموزشی برگزار شده است.
شیوه نامه اجرایی بین اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان
سید حسین درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران با احسان آهنگر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مازندران شیوه نامه اجرایی در راستای توسعه همکاری های فرهنگی و هنری در زمینه مهارتآموزی و افزایش روزافزون مشاغل و مهارتهای حوزه فرهنگ و هنر در استان، منعقد کردند.
اجرای بیش از ۵۰۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج در سوادکوه
فرمانده ناحیه مقاومت سپاه سوادکوه گفت در هفته بسیج بیش از ۵۰۰ برنامه در سوادکوه برگزار خواهد شد از جمله پویش کمک به جبهه مقاومت که تاکنون حدود یک میلیارد تومان مردم سوادکوه کمک نقدی و غیرنقدی داشتهاند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.